Robust Total Services, lacatuserie, deblocari usi Bucuresti

Reparatii usi

Reparatii usiIntervenim in cazul usilor metalice sau a celor de interior/exterior. Lacatusii nostri sunt pregatiti sa-ti ofere servicii profesionale si adaptate fiecarei probleme, intrucat nu trebuie sa va faceti griji ca vor exista daune.Apeleaza-ne cu incredere cand ai nevoie de servicii de reparatii yale, reparatii broaste usi, reparatii balamale, reparatii clante usi.

Intervenim in Bucuresti sau Judetul Ilfov pentru reparatii usi garsoniere, apartamente, birouri, imobile de orice tip.

Deblocare usi bucurestiCompletam gama de servicii in ceea ce priveste montarea sau inlocuirea butucilor de usi.

Deblocari usi case sau apartamente in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 dar si in Judetul ilfov.

Reparatii/Finisaje locuintaAsiguram multiple servicii privind reparatiile uzuale de locuinta. Serviciile noastre includ: reparatii pereti, usi, centrala termica, zugraveli, tencuieli  reglari termopane pvc si aluminiu, ajustari sisteme de inchidere usi si ferestre pvc si aluminiu.

Raschetat/Lacuit Parchet laminat

Realizam reparatii parchet, pentru a restabili proprietatile si caracteristicile care au fost afectate de defectiuni si va oferim consultanta gratuita cu privire la pastrarea si remedierea parchetului sau inlocuirea sa definitiva.

Va stam la dispozitie cu sfaturi despre alegerea celor mai potrivite materiale si acoperim transportul pentru achizitia lor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727194778
Emil Racovita, nr. 2, sector 4, Bucuresti
Distribuie