Robadel Servicii - Reparatii, montaj si deblocari usi,Bucuresti

Deblocari usi NON STOP - Bucuresti si Ilfov

Deblocari usi NON STOP - Bucuresti si Ilfov 0724664877

Apeland la firma noastra specializata in deblocari sisteme de siguranta, usi de apartament si case de bani veti avea garantia unei lucrari bine facute. Deblocarile usilor de apartament se fac in regim de urgenta, 24/7. Nu se va distruge usa, in cel mai rau caz se va deteriora doar cilindrul sau manerul usii si se vor putea inlocui pe loc, contra cost, cu produse noi care au garantie. Deblocarea yalei se face fara a distruge usa!

Daca s-a stricat usa, incuietoarea, butucul sau broasca sunt blocate apeleaza de urgeta la serviciile noastre de reparatii si deblocari usi si in cel mai scurt timp vom fi prezent la sediul dumneavostra pentru a remedia defectiunea.

Deblocari usi Mottura, deblocari usi Cisa, deblocari usi Urbis, deblocari usi Maco, deblocari usi Abus, deblocari usi Mul-T-Lock, deblocari usi Yale, deblocari usi blindate, deblocari usi chinezesti Best Imperial, deblocari usi Beyler, deblocari usi Kale, deblocari usi ITO, usa lemn, usa metalica, usa termopan.

Deblocari usi metalice Bucuresti si Ilfov in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi Problemele ridicate de sistemele de inchidere pot fi dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiati de serviciile unui LACATUS MECANIC. Lacatusii nostri au o vasta experienta in acest domeniu si sunt autorizati si atestati.

Ne deplasam de urgenta in toade sectoarele din Bucuresti: deblocari usi sectorul 1, deblocari usi sectorul 2, deblocari usi sectorul 2, deblocari usi sectorul 3, deblocari usi sectorul 4, deblocari usi sectorul 5, deblocari usi sectorul 6 si deblocari usi sectorul Ilfov.

Costurile deplasarii si remedierii defectiunii se vor comunica telefonic deoarece in functie de tipul usii, yalei sau butucului operatiunea de deblocare va avea alt pret.

La cerere realizam operatii de montaj usi, reparatii usi, inlocuiri yale, reparatii yale, inlocuire butuc, reparatii usi metalice. Asiguram piese de schimb pentru toate tipurile de usi si siteme de inchidere.

Asiguram garantie la toate lucrarile efectuate.

Galerie foto
  • ...