Ridenta-cabinet stomatologic- Bucuresti

Consultatia stomatologica

Fiecare pacient va beneficia la inceputul tratamentului de o consultatie amanuntita din partea medicilor nostri si eventual de o consultatie multidisciplinara, atunci cand complexitatea cazului o cere

Fiecare pacient va completa cateva formulare cu datele de contact, istoricul medical personal si un formular de consimtamant (toate aceste formulare pot fi regasite la sectiunea recomandari).

Fiecare pacient va avea o fisa de tratament in care vor fi consemnate toate interventiile.

La inceputul tratamentului, medicul va va recomanda cateva investigatii specifice (radiografii, modele de studiu) sau generale (analize de laborator), daca starea generala a pacientului impune. Acesteea sunt necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament complet.

Pe parcursul tratamentului este posibil sa mai fie necesare radiografii in anumite etape, pentru a verifica corectitudinea unor tratamente si a asigura astfel durabilitatea lor.

In timpul consultatiei, ca si in timpul sedintelor de tratament, puteti adresa medicilor nostri toate intrebarile pe care le aveti. Acestia va vor raspunde si va vor explica fiecare pas in tratamentul dumneavoastra.

Va multumim pentru interesul pe care il aveti pentru cabinetul stomatologic Ridenta.

Galerie foto
  • ...