Reve Tehnologie, Bucuresti - Piscine,saune,bai de aburi,cazi hidromasaj

Piscina Isoblok

Daca nu va doriti o piscina standard, achizitionata din raful marilor magazine si vreti sa va puneti propriile dorinte in practica, piscina Achensee este exact ce aveti nevoie. Blocurile drepte sau curbe din polistiren presat sunt foarte usoare si pot si transportate si instalate foarte facil. Blocurile de polistiren se aseaza pe o placa din beton armat si se asambleaza intr-un mod foarte simplu, precum un joc de compozitie.  Asta inseamna ca aproape orice forma si dimensiune pot fi realizate.

Blocul de polistiren al sistemului Achensee serveste, de asemenea, ca o termoizolatie deosebit de buna. Acest lucru nu numai ca scurteaza timpul de incalzire al apei, de exemplu cu ajutorul unei pompe de caldura din gama noastra extinsa de accesorii, in schimb extindeti sezonul de baie pana in toamna.

Va ganditi sa echipati piscina cu echipamente speciale, cum ar fi un sistem de inot contracurent? Nicio problema, deoarece instalarea oricarui tip de piese de instalare este foarte usoara.

O selectie larga de culori pentru folia PVC este disponibila pentru invelisul interior al piscinei, astfel incat piscina nu numai ca se potriveste in mod optim peisajului din proximitate datorita formei sale, ci si in ceea ce priveste culoarea.

Galerie foto
  • ...