Mesogios, Restaurant - Bucuresti

Despre Mesogios

Pasionati de savoarea bucatariei simple si a ingredientelor proaspete, te servim de peste 18 ani cu preparate mediteraneene de cea mai buna calitate, fructe de mare si peste proaspete si o experienta culinara cum nu vei intalni in alta parte!

Suntem incantati sa oferim o bucatarie de inspiratie mediteraneana, in care simplitatea este un element cheie, alaturi de prospetimea ingredientelor.

Redefinim conceptul de fine dining si cautam mereu sa satisfacem gusturile oaspetilor nostri, de aceea gatim ingredientele alese exact asa cum vrei.

Mesogios este restaurantul perfect pentru un pranz sau o cina de afaceri. Personalul discret, ambianta intima si meniul rafinat ne recomanda ca o alegere de top. Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne oricand.

Experienta culinara Mesogios

 

Inca de la intrare, vitrina mare si generoasa cu pesti si fructe de mare proaspete te intampina. Alege un produs, iar apoi chef-ul nostru il gateste dupa retete traditionale si preferintele tale, pentru a-ti oferi o experienta culinara desavarsita, pe care doar la Mesogios o poti intalni.

 

 

Galerie foto
  • ...