La Gil, Restaurant - Bucuresti

Meniu Livrari

Livrare mancare

La Domiciliu & Birou

Vreti sa comandati cea mai buna mancare pentru acasa? Restaurantul “La Gil” va ofera o gama diversificata de produse, gatite cu pasiune de bucatari priceputi, la cele mai bune preturi. Am selectat cu grija ingrediente proaspete si de calitate, pentru ca voi sa va bucurati zi de zi de mancare savuroasa acasa sau la birou.

Bucatarii nostri pregatesc in fiecare zi feluri de mancare pentru toate gusturile, cu ingrediente proaspete, dupa retete testate ani la rand. Gustul si prospetimea preparatelor noastre atrag zi de zi un numar impresionant de pofticiosi. Pregatirea alimentelor se face intr-un mediu foarte curat, iar partea de livrare mancare sector 1 se face cu maximum de promptitudine.

Oferta noastra cuprinde preparate diversificate: Preparate la gratar; Aperitive; Pizza si paste; Ciorbe; Salate si garnituri; Preparate din carne de oaie, porc, pui, vita; Peste; Preparate de post; Desert.Uitati de grija pregatirii meselor si comandati mancare de calitate, buna si pentru mesenii mai mici ai familiei. Restaurantul nostru cu o experinta de peste 20 de ani va ofera mancarea voastra preferata la cele mai bune preturi la comanda mancare sector 1.

In plus, la noi veti beneficia saptamanal de diferite oferte, pentru a gusta din toate preparatele noastre. Restaurantul nostru din Bucuresti se adreseaza unei game diversificate de clienti si se muleaza pe toate preferintele, motiv pentru care la noi in meniu veti gasi de la pizza la preparate romanesti, peste, dar si numeroase feluri de mancare de post.

Pentru noi, mancarea inseamna pasiune si acest lucru vrem sa vi-l oferim si voua, cu fiecare comanda, gusturi divine care sa va bucure papilele gustative si sa va trezeasca pofta de viata, incarcandu-va de energie.

Comenzile se preiau de luni pana vineri, intre orele 8-16, comanda minima este :pentru Baneasa – 50 RON, pentru Sector 1 – 100 RON, pentru restul zonelor: 150 RON.

Servicii de livrare mancare la domiciliu Printre cele mai populare servicii puse la dispozitie de restaurantul “La Gil” se numara si livrarea la domiciliu.

Vreti sa degustati cele mai delicioase preparate? Cautati mancare gustoasa, care sa va fie livrata la domiciliu sau la birou in Bucuresti? “La Gil” va pune la dispozitie un meniu variat cu cele mai bune mancaruri, gatite de bucatari cu vasta experienta in domeniul culinar.

Pentru clientii nostri care comanda mancare acasa sau la birou oferim cele mai bune preparate, din produse proaspete si calitative. Gustul mancarii vine din pasiune, asa ca am selectat pentru voi cei mai priceputi bucatari care au transformat bucataria in arta.

Oferim preparate pentru toate gusturile, pentru cei care vor livrare mancare la domiciliu.

Din ce in ce mai multe persoane comanda mancare pentru acasa sau la birou, deoarece timpul nu le permite pregatirea alimentelor zi de zi sau, pur si simplu, isi doresc sa faca alte lucruri mai importante in timpul liber, decat sa petreaca ore in sir in bucatarie. Spre exemplu, dupa o zi la birou este de preferat sa mergeti in parc cu cei mici si sa comandati cina in drum spre casa, nu? Asa consideram si noi, si de aceea va punem la dispozitie posibilitatea de a comanda oricand preparatele voastre preferate. Pizza, paste sau feluri traditionale, la noi gasiti orice preparat doriti sa savurati acasa sau in pauza de masa de la birou.

Livrarea la domiciliu se face rapid, iar prepararea alimentelor este realizata de bucatari cu experienta, care fac minuni culinare din ingrediente de cea mai buna calitate. Dovada stau clientii nostri fideli, din ce in ce mai numerosi, care apeleaza constant la noi atunci cand doresc sa comande mancare. Restaurantul nostru este unul cu traditie, motiv pentru care in meniul nostru se gasesc numeroase preparate speciale, dupa retete originale ale bucatarilor nostril priceputi.

Am dezvoltat in timp un meniu foarte diversificat, bazat pe preferintele clientilor nostri, astfel ca va oferim sortimente bogate de mancare la domiciliu si diferite specialitati, ca sa va puteti bucura zi de zi de preparate romanesti “ca la mama acasa”. Garantam clientilor calitatea si prospetimea produselor, profesionalismul nostru, dar si servicii de livrare cat mai prompte, daca doresc mancare la birou sau acasa.

Va invitam sa testati preparatele noastre traditionale gatite cu grija de bucatarii nostri, dupa retete vechi, dar si cu influente moderne, europene, cu livrare la domiciliu. Noi gatim cu drag cea mai buna mancare pentru ca voi sa va bucurati de preparate proaspete delicioase, chiar la domiciliu.

Comenzile sunt preluate de catre operatorii nostri de luni pana vineri, in intervalul orar 8-16, comanda minima pentru Baneasa este de 50 de lei, pentru sector 1 este de 100 de lei, iar pentru restul sectoarelor 150 lei.

_MICI “LA GIL”

Mici “La Gil” – pret/bucata

3,00 leiAdauga in cos.Chifle

1 portie contine 3 chifle

2,50 leiAdauga in cos.Mustar

1 portie

2,00 leiAdauga in cos3 MICI + CARTOFI PRAJITI (MENIU)

3 buc. mici + o portie cartofi prajiti (*mustar si paine incluse in meniu)

18,00 leiAdauga in cos5 MICI + CARTOFI PRAJITI (MENIU)

5 buc. mici + o portie cartofi prajiti (*mustar si paine incluse in meniu)

24,00 leiAdauga in cosARIPIOARE CROCANTE CU MUJDEI

(aripioare, usturoi) – 300 gr

22,00 leiAdauga in cosBRUSCHETE

(rosii, usturoi, ulei, masline) – 250g

17,00 leiAdauga in cosBULETE DE CASCAVAL

(cascaval, ou, faina, ulei) 200g

17,00 leiAdauga in cosCARNACIORI OLTENESTI CABANOS

(carnaciori, ulei) 200g

15,00 leiAdauga in cosCARNATI PLESCOI

CARNATI PLESCOI – 200 gr

19,00 leiAdauga in cosCARNATI PROASPETI

CARNATI PROASPETI – 200 gr

16,00 leiAdauga in cosCARTOFI LA CUPTOR

(cartofi, branza de vaci) – 300 gr

12,50 leiAdauga in cosCARTOFI NATUR

(cartofi, unt) – 300 gr

8,50 leiAdauga in cosCARTOFI PRAJITI

(cartofi, ulei) – 200 gr

7,50 leiAdauga in cosCARTOFI PRAJITI “GIL”

(cartofi, ulei) – 250 gr

8,00 leiAdauga in cosCARTOFI TARANESTI

(cartofi, costita, ceapa) – 300 gr

13,50 leiAdauga in cosCASCAVAL PANE

(cascaval, ou, pesmet, ulei) – 250g

17,00 leiAdauga in cosCEAFA DE PORC

CEAFA DE PORC – 250 gr

21,00 leiAdauga in cosCHIFTELUTE DE PORC

(carne tocata, verdeata, ou, faina, usturoi, ulei) – 200 gr

18,00 leiAdauga in cosCIOLAN CU FASOLE

(ciolan, fasole, usturoi, ceapa) – 250/250 gr

23,00 leiAdauga in cosCIORBA DE BURTA

(burta, smantana, oua, otet, morcov, ulei) 70/330 gr

13,00 leiAdauga in cosCIORBA DE FASOLE CU COSTITA

(fasole uscata, legume, costita) -100/300 gr

12,00 leiAdauga in cosCIORBA DE LEGUME

(cartofi, morcov, telina, ceapa, ardei gras, fasole verde, mazare, rosii în bulion) – 400 gr

10,50 leiAdauga in cosCIORBA DE PUI A LA GREC

70/330 gr

12,50 leiAdauga in cosCIORBA DE VACUTA

(vita fiarta, legume) – 60/340 g

13,00 leiAdauga in cos

 

Galerie foto
  • ...