Casa Mino - Restaurant Bucuresti

Decor personalizat pentru o nunta speciala

Ambientul paradisiac care gazduieste unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra este promotorul unei atmosfere energice, festive, exuberante si stralucitoare. Corzile sensibile ale fiecarui cuplu in parte sunt atinse in momentul in care cei doi indragostiti sunt capabili sa citeasca fericirea si multumirea pe chipul invitatilor, indiferent de categoria lor de varsta, de ocupatie, de gradul de rudenie sau de alte aspecte complementare. Dorim ca nuntasii dumneavoastra sa petreaca asa cum nu au mai facut-o de foarte mult timp, iar decorul unui restaurant nunta din Bucuresti are puterea speciala de a influenta in mod direct starea de spirit care guverneaza in cadrul unui astfel de eveniment.

Grija pe care o acordam fiecarui eveniment in parte este un atribut de referinta care ne contureaza statutul privilegiat de restaurant nunta din Bucuresti cu foarte multa experienta in domeniu. De-a lungul timpului am imbracat de nenumarate ori vesmantul unui ambient elegant si rafinat care a adapostit in inima sa petrecerile dinamice ale cuplurilor tinere sau ale persoanelor aflate in floarea varstei. Astfel, am devenit prima alegere a perechilor de indragostiti care doresc sa isi celebreze iubirea neconditionata aflata la inceput de drum intr-un restaurant nunta aparte. Decorul nostru somptuos impresioneaza de fiecare data prin a sa flexibilitate, mirii reusind sa isi organizeze spatiul dupa propriile lor coordonate estetice.

Suntem recunoscuti in acest domeniu de activitate drept un restaurant nunta din Bucuresti care aduce in prim plan cerintele cuplurilor de indragostiti, echipa noastra incercand pe cat posibil sa raspunda afirmativ preferintelor decorative diversificate, dar si propunerilor originale, tematicilor avangardiste sau viziunilor romantice. Coloristica vibranta este un adjectiv care insoteste tot mai adesea peisajul festiv personalizat al unui restaurant nunta. Ambientul receptiei trebuie sa fie dominat de nuante romantice, rosul, rozul sau violetul fiind doar cateva dintre tonurile care reusesc sa transmita un gram din profunzimea sentimentelor care leaga noul cuplu format, in timp ce auriul si turquoise-ul intruchipeaza alegerile cuplurilor ceva mai nonconformiste, care vor sa isi surprinda invitatii prin intermediul unui decor autentic.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0787.880.010; 0766.100.813
Str. Dreptatii, nr. 2B, sector 6,
Distribuie