Reparatii Termopane Bucuresti

Montaj termopane

In prezent foarte multe magazine de bricolaj comercializeaza tamplarie PVC, astfel ca a aparut pe piata necesitatea unor servicii profesionale de montaj pe acest segment.

montaj termopane

Echipa noastra realizeaza montarea corecta a  „geamurilor termopan” la locuinta  dvs, astfel incat montajul corect al ferestrelor din PVC cu geam termoizolant va avea ca efect evitarea neplacerilor ulterioare cauzate de infiltratii de apa, mucegai si condens.

montaj tamplarie pvc Sfat util

La Montajul geamului termoizolant fixarea lui se va face cu ajutorul calelor de sprijin si a baghetelor de plastic. Baghetele de fixare ale geamului termoizolant se vor clipsa prin fixare cu un ciocan din plastic sau cauciuc.

Nu va lasati   casa pe mana mesterilor de ocazie De foarte multe „mesterii de ocazie” cunosc foarte bine cum se face un anumit lucru, chiar daca este prima data cand il fac. Astfel de situatii va asigura la momentul initial o cheltuiala scazuta, insa ulterior veti intelege ca a fost o alegere neinspirata; un montaj gresit va insemna costuri ridicata de reparatie si un deranj inutil ulterior.

Galerie foto
  • ...