Reparatii termopane Bucuresti

Reglaje termopan

Reglajul tamplariei este o sarcina ce tine de mentinerea in bune conditii a geamurilor, ferestrelor si a tuturor celorlalte accesorii menite sa sporeasca gradul de confort al locuintei. Tocmai de aceea interventiile din aceasta categorie se numesc reglaje de intretinere pentru tamplarie.

Cum tamplaria nu este doar din lemn, ci poate fi si din PVC sau din aluminiu, aceste operatii nu se vor referi exclusiv la lemnarie, ci la toate acele elemente care incadreaza geamurile, plasele anti-insecte sau jaluzelele. In primul caz, acela al tamplariei, lucrarile variaza de la pastrarea dimensiunilor optime a ramelor si a spatiilor dintre acestea pana la pastrarea in bune conditii a elementelor auxiliare, cum sunt glafurile.

Pentru a va bucura cat mai mult timp de investitia facuta, puteti sa va ocupati personal de curatarea corespunzatoare a tamplariei. Cu toate acestea, veti avea nevoie sa contractati, din cand in cand, un specialist care sa se asigure ca sistemul de evacuare a apei functioneaza la nivel optim; ca tamplaria este dispusa astfel incat infiltrarea apei in zidarie sa fie minima; ca gurile de drenaj functioneaza la capacitate maxima; si lista poate continua cu o multitudine de alte mici revizii pe care doar un tamplar le poate cunoaste suficient de  bine.

Cel de-al doilea caz mentionat anterior se refera la elementele de feronerie, nelipsite din structura oricarui sistem de geamuri, plase sau jaluzele. Acestea pot include balamalele, sistemele de inchidere, sistemele de tractiune, elementele de ghidaj, placutele de inchidere si multe altele.

Galerie foto