Reparatii frigidere Bucuresti

Servicii de reparatii frigidere la domiciliu

Oferim servicii de reparatii si mentenata pentru aproape toate modelele de firgidere. Personalul nostru ofera servicii de inlocuire si recuperare freon, verificare si inlocuire termostat, grup motor compresor, conducte, placa circuite integrate (placa electronice), vaporizator (radiator), balamale, inlocuire garnitura, manere si izolatii termice, usi si panouri interioare, tampoane antivibratii si picioare reglabile.
Asiguram servicii de calitate si piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere indiferent ca sunt cu sistem de racire sau no frost. Lucrarile de reparatii frigorifice, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si scule moderne si performante.
In cazul in care observati o defectiune a frigiderului dumneavoastra, noi va stam la dispozitie cu o echipa de frigotehnisti, gata sa readuca la viata frigiderul dumneavoastra. Ne ocupam cu reparatii frigidere la domiciliu si oferim servicii rapide si eficiente pentru orice tip de aparat.
 
Reparatii intalnite in mod frecvent in domeniul aparatelor frigorifice
Inlocuire compresor;
Inlocuire sau reincarcare cu agent refrigerant;
Inlocuire releu de pornire;
Inlocuire releu termic;
Inlocuire placa electronica sau reparare daca este posibil;
Inlocuire senzori;
Inlocuire vaporizatoare sau reparatii daca este posibil;
Inlocuire condensatoare sau reparatii daca este posibil;
Inlocuire filtru
Inlocuire termostate;
Inlocuire ulei compresor sau doar complectare depinde de caz;
Descarcare si incarcare cu gaz;
Reparatii pori, sudura conducte defecte.
Toate lucrarile de depanare frigidere, combine frigorifice si congelatoare sunt executate cu grija, materiale si scule de calitate.

Galerie foto
  • ...