Reparatii geam termopan Bucuresti

Modificare deschidere geamuri termopan

Modificarea geamurilor termopan apare atunci cand vrei ca geamul sau usa sa se deschida altfel, sau daca trebuie sa scoatem burlanul de la hota prin geam.

Sau se poate modifica deschiderea geamurilor termopan, astfel incat o fereastra sa se deschida in alta directie, sau in alt mod, de exemplu oscilobatant.

Pentru modificarea usilor sau a ferestrelor cu geam termopan in cazul cand aceasta are dubla deschidere si se vrea a fi deschisa altfel, se modifica feroneria si se modifica si geamul termopan. Dar, se pot modifica ferestre fixe.

Deschiderea oscilobatanta (adica dubla deschidere) este o varianta ce combina deschiderea batanta (cea clasica) cat si cea oscilanta (cu balamale jos si elemente de feronerie tip foarfeca) intr-un singur ochi de fereastra.

In functie de varianta pe care ati ales-o sau pentru aerisire, fereastra oscilobatanta poate sa fie deschisa normal sau in modul inclinat. Acest fel de deschidere a geamului sau usii de termopan, se poate monta atat pe tamplaria din PVC cat si pe cea din aluminiu.

Oferim si servicii de reparatii pentru tamplarie aluminiu si PVC, sau de inlocuire a garniturii (daca aceasta nu mai etanseaza cum trebuie), sau inlocuire a geamurilor termopane sparte, sau modificarea deschiderii ferestrei (duble deschideri), sau pentru revizia de un an sau doi pentru a nu ajunge la defectiuni grave, dar si reparatii ale plaselor de tantari si insecte.

Galerie foto
  • ...