Firma montaj acoperis

Sisteme pluviale

Un acoperis perfect functional are nevoie de un sistem pluvial de calitate. In caz contrar, rolul sistemului de invelitoare nu poate fi indeplinit, iar durabilitatea la care orice proprietar spera nu poate face parte din lista calitatilor constructiei. Practic, sistemul pluvial, desi nu este „vedeta” sistemului de invelitoare, este la fel de important precum acoperisul in sine si materialele din care acesta este conceput. Mai mult decat atat, in cazul in care sistemul de scurgere a apei pluviale nu este unul eficient, orice constructie va suferi, in timp, efecte cu adevarat devastatoare, incepand de la tavan si pereti, pana chiar si la nivelul fundatiei. Astfel, pentru a avea o locuinta complet functionala, este necesar sa acordam o maxima atentie proiectarii unui sistem pluvial cu toate accesoriile aferente.
 Solutiile oferite de noi
Curatarea jgheaburilor si a suprafetelor acoperisului este, de asemenea, una dintre sarcinile noastre. De asemenea, am fi bucurosi sa va informam despre intretinerea si inspectiile acoperisului. Reactionam prompt si flexibil in caz de urgenta si daune provocate de furtuni, pentru a evita daune majore.
?
Reparatii jgheaburi
Executam si reparam sisteme pluviale pentru toate tipurile de acoperisuri.
?
Curatare jgheaburi
Jgheaburile pline de frunze si pamant pot cauza probleme, infundand scurgerile si drenajul apei de ploaie.
?
Inlocuirea jgheabului
Realizam sisteme de scurgere potente si rezistente la un pret foarte bun.
?
Instalare noua a jgheabului
Construim, montam si reparam orice sisteme de scurgere pentru acoperisuri.
Firma noastra are capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate profesionala, asigurand astfel beneficiarilor solutii optime. Apeland la serviciile noastre, aveti garantia unor produse si servicii pe masura exigentelor dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...