ReparamFrigidere.ro - Expert frigotehnist Toader Andrei

Despre noi

In calitate de service frigidere, masini de spalat si aer conditionat, obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor clientilor. De aceea, am investit in personal calificat, cu studii in domeniul reparatiilor de electrocasnice cum sunt frigiderele, aparatele de aer conditionat si masinile de spalat. Ceea ce ne caracterizeaza este profesionalismul si seriozitatea pe care o acordam fiecarei lucrari. In anii de experienta acumulati, am invatat ca fiecare client este deosebit si fiecare reparatie executata trebuie sa fie personalizata.

Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor de reparatii pe care le oferim si a relatiilor pe care le cladim cu ai nostrii clienti. In timp, ne-am extins si am angajat specialisti in reparatii, atat pentru frigidere cat si pentru masini de spalat si aparate de aer conditionat.

Nu ezitati sa ne contactati pentru defectiuni ale aparatelor electrocasnice. Consideram ca defectiunile la astfel de aparate sunt urgente (in special la frigidere), de aceea ajungem la domiciliu in cel mai scurt timp posibil.

Reparatiile la domiciliu executate de personalul nostru ating cele mai inalte standarde de calitate, de aceea oferim garantie pentru ele. Daca nu v-am convins inca, contactati-ne si va vom demonstra!

Galerie foto
  • ...