Reparatii frigidere si masini de spalat - Repar-Frigider.ro

Despre noi

Echipa noastra are o experienta in domeniul electrocasnicelor de peste 20 ani, cu un personal calificat, si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate. Aceasta echipa a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai in cel mai scurt timp.

Tehnicienii nostri sunt specializati in reparatii de masini de spalat si reparatii de frigidere. Pentru noi, pregatirea unui tehnician este foarte importanta, cum pentru dvs. este la fel de important ca reparatiile de masini de spalat si reparatiile de frigidere sa fie executate calitativ in cel mai scurt timp.

Putem spune ca Eficienta ne recomanda. Profesionalismul cu care executam reparatiile de masini de spalat si de frigidere ne scoate in evidenta fata de celelate firme existente pe piata. Garantia pe care o oferim pentru fiecare masina de spalat sau frigider ne ofera credibilitate si certitudinea unei recomandari.

Depistarea defectelor masinilor de spalat si frigiderelor se face cu aparatura profesionala si de aceea reusim sa depistam defectul imediat. Totodata ne-am largit aria de acoperire si acum suntem activi in Bucuresti (toate sectoarele) si Ilfov (toate localitatile).

Putem sa va evidentia o parte din aptitudinile si experienta acumulata in domeniul reparatii masini de spalat si reparatii frigidere cu o mare parte a Brandurilor importante din Romania.

Experienta acumulata in acesti ani de munca cat si experinta pietei ne-a pregatit sa executam orice marca de reparatii masini de spalat si frigidere, combine frigorifice, lazi si aere conditionate.

Intotdeanuna am dorit ca o reparatie de masina de spalat sau o reparatie de fridider sa fie excutata intr-un timp cat mai scurt pentru a reusi ca dvs. sa beneficiati de utilitatea produsului.

Galerie foto
  • ...