Reparatii si reglaje termopane Bucuresti - Ilfov

Reparatii geam termopan

Indiferent de modul de aparitie al unei defectiuni, in regim accidental sau in timp, pierderea calitatii din momentul montarii geamului sau usii termopan are efecte negative materializate in pierderi de climatizare a incaperii, neetanseizare fonica sau de natura estetica, lucruri care impun o singura masura: reparatia termopanului.

 

Principalele servicii pe care le punem la dispozitia dvs. sunt:

Inlocuirea garniturilor de etanseizare: in timp, sub actiunea mediului acestea se deterioreaza producandu-se acel efect de imbatranire, prin pierderea elasticitatii. Recomandam schimbarea acestora la fiecare 2 ani pentru a conserva eficienta termopanului.

Interventii asupra feroneriei, a balamalelor sau a sistemelor de inchidere-deschidere: in timp acestea se uzeaza aparand deficiente la inchidere sau deschidere, sau chiar blocarea acestora.

Montarea si interventia asupra glafurilor interioare si exterioare: inexistenta acestora sau montajul defectuos poate avea consecinte costistoare din punct de vedere material, prin deteriorarea finisajului peretilor.

Repararea sau montajul plaselor contra insectelor: cu siguranta toti ne dorim un spatiu interior aerisit continuu, iar montajul plaselor contra insectelor ne scuteste de aparitia deloc placuta a acestora fapt pentru care este necesar un montaj cu o precizie milimetrica.

Inlocuirea sticlei termopan: oricand se poate intampla un accident cu consecinte asupra integritatii sticlei, situatie in care prin promptidudine eliminam atat efectul estetic dezagreabil cat si de a reda scopul pentru care acestea au fost montate.

Montare deschidere oscilobatanta si reglaje: adaugarea sistemului de dubla deschidere, atat pentru usile de interior cat si pentru ferestre.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...