Recotech - Reparatii turbine si motoare auto

Reconditionare casete de directie

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri casete de directie pe care se pot baza.

Procesul de reconditionare presupune urmatorii pasi:
componentele sunt verificate si testate pentru a vedea daca sunt drepte si daca nu le-a fost afectata integritatea structurala
carcasele casetelor sunt curatate prin sablare pentru a elimia urmele de rugina sau coroziune
suprafetele de etansare sunt planate, reconditionate si se verifica noua lor capacitate de etanseizare
toate garniturile, segmentii, bucsile, semeringurile, OR-urile sunt inlocuite 100% cu piese de calitate
unitatea se reasambleaza si se vopseste
unitatea se reasambleaza si se vopseste
Cel mai adesea casetele de directie se defecteaza din cauza cremalierei ruginite, care conduce la defectarea semeringurilor. Cremaliera poate rugini din cauza unui burduf rupt prin care intra apa, chiar si la o masina noua, daca a stat nemiscata pentru mai mult timp. Un alt defect frecvent este tocirea bucsilor din interior, care duce la batai in caseta.

Avem pe stoc cele mai uzuale casete de directie deja reconditionate, ca sa puteti intra cat mai repede in posesia piesei de care aveti nevoie.

Daca nu gasiti pe stoc caseta dorita puteti apela la serviciul nostru de reconditionare. Ne ocupam de tot: preluam de la dumneavoastra caseta defecta, o reconditionam, o livram inapoi la dumneavoastra, totul in numai 3 zile lucratoare, in cele mai multe cazuri. Dumneavoastra nu trebuie decat sa ne sunati la numarul 0731.900.700.

Toate casetele de directie reconditionate de Recotech au 12 luni garantie fara limita de kilometri. Reconditionam insa cu mare grija toate casetele, astfel incat sa nu fie nevoie sa apelati la garantie.

Galerie foto
  • ...