Rebel Grafix - service auto Dudu/Chiajna, Ilfov

Vopsitorie auto/moto Chiajna

Vopsitoria auto/moto este una dintre sferele principale ale activitatii noastre la service-ul Rebel Grafix. De aceea va garantam o vopsire auto/moto la cel mai inalt nivel de calitate, respectand termenul de realizare al lucrarii.

Ce fel de vopsea auto folosim?

Vopsitul profesional al masinii dumneavoastra este o arta si necesita aptitudinii de maestru, tocmai de aceea vopsitorii nostri sunt atestati pentru a face lucrari de vopsitorie auto si moto. Pe langa aptitudinile de vopsire, la Rebel Grafix folosim cea mai buna vopsea autovopseaua auto Dupont Refinish si vopseaua auto Spies Hecker Hi-Tech. Cabina de vopsire este una profesionala care asigura o vopsire auto de exceptie si o uscare rapida.

 

 

Un aport important in vopsirea masinii il are si producatorul de vopsea auto asa ca la Rebel Grafix folosim produsele de vopsire DuPont Refinish, reputate pentru calitate, productivitate si precizie colorimetrica.

La Rebel Grafix din Chiajna, in apropierea cartierului Militari, gasiti produsele de vopsitorie cele mai performante, insotite de un serviciu de proximitate. De la vopselele auto acrilice CentariR, o gama larga de primere si lacuri si pana la vopselele auto hidrosolubile CromaxRvopselurile auto DuPont Refinish raspunde nevoilor celor mai exigenti utilizatori. Oferta DuPont Refinish include si o gama de echipamente colorimetrice traditionale si informatizate, cum sunt ColorQuickR si ChromavisionR, precum si o baza de date on-line.

DuPont este unul din fabricantii de vopsele auto de prim montaj care deruleaza programe intensive de cercetare a nuantelor vopselelor auto, punand la dispozitie noile nuante de vopsea auto ale constructorilor de masini chiar inainte de comercializarea pe piata a automobilelor.

In ce consta procesul de vopsire auto/moto?

Vopsitoria auto si vopsitoria moto sunt procese tehnologice dificile, care presupun anume etape:

  • demontarea elementelor care impiedica vopsirea masinii sau vopsirea motocicletei si demontarea elementelor care trebuie vopsite;
  • eliminarea ruginii si a altor materiale neobisnuite;
  • pregatirea in detaliu a suprafetei care urmeaza sa fie vopsita;
  • aplicare vopselei auto in detaliu;
  • uscarea;
  • aplicarea lacului;
  • urmatoarea uscare;
  • polish;

Ce servicii de vopsitorie auto si moto oferim?

La Rebel Grafix vopsim suprafete de orice complexitate, din orice material in orice culoare.

In premiera oferim servicii de personalizare a masinii dumneavoastra sau al motorului cu aerograful. Tehnologia personalizarii cu aerograful permite reproducerea oricarui desen, facand din masina dumneavoastra un unicat.

Oferim si servicii de polish la faruri si stopuri.

Experienta noastra, atitudinea la locul de munca si folosirea tehnologiilor de ultima ora conduc la concluzia ca vopsitoria auto si moto de la serviceul Rebel Grafix din Chiajna, in apropierea sectorului 6, Bucuresti, garanteaza o calitate maxima, un aspect frumos si precis masinii dumneavoastra.

Care sunt pretuirile vopsitoriei auto si moto?

Preturile de vopsire auto pornesc de la 200 lei per element (cu mentiunea ca tarifele de vopsire auto difera in functie de marca/model).

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...