Real Deco - Constructii civile si industriale, Bucuresti

Restaurari cladiri

Fie ca vorbim despre o cladire de patrimoniu sau doar despre o cladire mai veche, aflata în stare de degradare, procesul de restaurare al cladirii presupune o serie de etape pe care le respectam cu pricepere si atentie la detalii. Folosind mijloacele tehnice actuale si respectând detaliile arhitecturale de epoca, încercam sa redam stralucirea si valoarea istorica de altadata a unor cladiri speciale.

REAL DECO consolideaza, reconstruieste si reface cladiri asupra carora timpul si-a pus amprenta. Scopul nostru este de a aduce aceste cladiri într-o stare cât mai apropiata de cea originara, fara modificari în aspectul, configuratia, caracteristicile si detaliile speciale care au condus la decizia de protejare a imobilului. Datorita gradului de specializare si de complexitate al lucrarilor, procesul de restaurare poate dura uneori mai mult, însa garantam ca rezultatul lucrarilor de restaurare constructii va fi unul spectaculos si impresionant.

Daca doriti sa redati unei cladiri vechi valoarea si frumusetea estompate de trecerea timpului nu ezitati sa cereti sfatul unui specialist în restaurari din echipa noastra!

Galerie foto
  • ...