RDI Rulouri De Incredere - productie, montaj rulouri exterioare Bucuresti

Rulouri exterioare

Sistemele noastre sunt certificate RC3 anti-efractie, datorita carora puteti fi siguri ca aveti o casa protejata.
 

Rulouri exterioare, un sistem inovator care va poate proteja in trei feluri:

printr-o izolare perfecta;
protejarea intimitatii si linistii familiei dvs;
asigura in acelasi timp  o “bariera anti-efractie”
Rulourile RDI – partener Aluprof sunt realizate din materiale premium, atent selectionate pentru a ajunge la un produs finit de cea mai inalta calitate. Fie ca vorbim despre sisteme incorporate, cu montare de sus sau aplicate, rulourile si obloanele sunt proiectate pentru imbunatatirea utilizarii energetice a cladirilor. Rulourile ajuta foarte mult la reducerea costurilor de incalzire in perioada anotimpului rece, in timp ce vara, cand soarele incalzeste puternic si temperatura exterioara devine insuportabila, ele asigura o senzatie placuta de racoare.

Datorita modelului inteligent si a materialelor folosite, rulourile ofera o protectie eficienta anti-efractie. Sistemul pe care il producem este certificat RC3 anti-efractie, confirmat prin testele realizate in laborator acreditat conform PN-EN 1627:2011. Datorita acestui sistem de rulouri exterioare, aveti o casa protejata, in special in timpul absentei dvs, in perioada vacantelor sau a sarbatorilor de iarna.

Astfel, prin alegerea unui sistem de rulouri exterioare RDI, veti avea parte de eficienta energetica pentru locuinta dumneavoastra.

Se pot monta oricand, se potrivesc oricarui tip de arhitectura, gama variata de modele atat pentru cladirile aflate in constructie, cat si pentru cele deja construite si finisate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761111108
Sos. Chitilei, Nr. 291, sector 1,
Distribuie