Rav Construct Company, Bucuresti - Tigla metalica si ferestre de mansarda

Jgheaburi si burlane Coilprofil

Tot in cadrul fabricii de tigla metalica de la Ploiesti, Coilprofil produce si sistemele de jgheaburi si burlane Metidro si SJB, sisteme de drenaj semicirculare, realizate in doua dimensiuni : 125/88 mm si 165/100 mm .

Diferenta intre cele doua sisteme de jgheaburi si burlane Coilprofil este data ( ca si in cazul tiglelor metalice ), de furnizorul de tabla din care sunt produse acestea . Sistemul de jgheaburi si burlane Metidro este realizat din  tabla de otel furnizata de concernul suedez SSAB, iar sistemul de drenaj SJB este realizat din tabla de otel furnizata de Grupul Marcegaglia .

Jgheaburile si burlanele Metidro sunt disponibile in culorile : rosu, maro, negru, alb, argintiu, gri, verde, si caramiziu. Pentru mostre de culoare va rugam sa ne trimiteti un mail cu solicitarea dumneavoastra .

Sistemele de jgheaburi si burlane Metidro si SJB se preteaza atat in cazul acoperisurilor noi, cat si in cazul renovarilor, indiferent de invelitoarea pe care o alegeti . Datorita carligelor special de pazie, puteti monta sistemul de drenaj, fara a demonta invelitoarea.

Standarde de calitate tigla metalica si accesorii Coilprofil

Tigla metalica si accesoriile ( profilele de tinichigerie ), Coilprofil sunt disponibile atat pentru grosimi de 0,50 mm, cat si pentru grosimi de 0,45 mm. Indiferent de grosimea aleasa, conform datelor furnizate de producator, materialele livrate respecta Standardul European privitor la acoperisuri metalice EN 14782:2006.

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza doar tigla metalica cu grosime de 0,50 mm, inscriptia de pe panourile de tigla metalica, cat si avizele de insotire (emise de furnizorul Coilprofil), cu care sunt livrate produsele, dovedind acest lucru .

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726783263
Calea Rahovei , Nr.266-268, Corp 60, etaj 2, Cam 18 (Electromagnetica Business Park), Sector 5, Bucuresti
Distribuie