Rasterom Storage Solution, structuri metalice si sisteme de rafturi Bucuresti

Platforme Metalice

Platforme metalice – solutia optima pentru utilizarea la maxim a spatiului de exploatare. Deasemenea, ele pot fi folosite in cadrul multiplelor activitati care se desfasoara intr-un depozit deja construit sau in orice activitati de constructii.

Utilizarea platformelor metalice permite eliberarea de spatiu suplimentar pe sol sau pe platforma. Spre exemplu, se pot crea spatii de birou, ateliere, gestiuni sau alte anexe.

Cu o experienta de peste 14 ani in proiectarea si constructia de structuri metalice de depozitare si eficientizare a spatiului, punem accent pe siguranta angajatilor si a produselor dumneavoastra.

Proiectul se face cu profesionalism, cu imaginatie si nu in ultimul rand cu placerea de a inova. De fiecare data oferim clientilor nostri cele mai eficiente variante de platforme si rafturi metalice pentru afacerea lor.

Asadar, ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti de platformele metalice proiectate de noi. Din acest motiv apelam la ingineri experimentati si la materiale de calitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...