Random Thermo Install - jaluzele, tamplarie PVC Bucuresti

Tamplarie aluminiu

Profilele din aluminiu au o gama larga de intrebuintari ; acestea pot fi utilizate atat in tamplaria pentru exterior, unde ofera o izolatie suplimentara, cat si in compartimentarea interioara, fiind folosite in elemente de tamplarie sau pereti despartitori.

Ferestrele, usile si fatadele joaca un rol vital in aspectul exterior al cladirilor, ceea ce duce la necesitatea unei diversitati mari de culori si texturi, pentru a putea acoperi toate nevoile.

Aluminiul are acest avantaj, fata de alte materiale, deoarece paleta sa de culori si texturi este nelimitata .

In afara aspectului, tratamentele de suprafata sunt de asemenea responsabile pentru protectia profilelor de aluminiu de mediul inconjurator si de utilizarea sporita. Beneficiaza de toate caracterisiticile relevante pentru rezistenta la coroziune, la ciobire sau decolorare . La final, montajul corect si materialele de calitate utilizate pot defini produsul final.

In prezent societatea noastra colaboreaza cu trei mari furnizori de profile din aluminiu: Alumil, Cortizo si Schüco.

            1. ALUMIL ofera peste 65 de sisteme arhitecturale din aluminiu, pentru fiecare tip de constructie; Printre cele mai utilizate enumeram:

– M9660: este un sistem oscilo-batant cu bariera termica, pentru zone cu climat mai calduros, asigurand constructii de calitate ridicata si aplicatii de tipologii cu performante termice impresionante ; este o solutie ideala pentru renovari, combinand siguranta si functionalitatea, fara a solicita costuri de investitii foarte ridicate .

– M11000: este un sistem din aluminiu, cu bariera termica, ce acopera o gama vasta de nevoi, cu performante de top.

– S67: este noul sistem oscilo-batant, proiectat de ALUMIL, ce combina un nivel ridicat de izolare termica, flexibilitate crescuta in constructie si un design exceptional .

– S77:  este propunerea ALUMIL pentru tipologii cu rupere de punte termica, ce vine cu un design modern si ce atinge cele mai inalte standarde ale pietelor avansate.

– Armonice: este seria M19800 de la Alumil , un sistem de usi armonice cu bariera termica, cu deschidere batanta si potrivite pentru constructii de dimensiuni normale si mari. Ofera solutii rezistente si elegante pentru proiecte speciale, precum resedinte luxoase, cladiri de birouri, centre de conferinte, hoteluri, restaurante si altele.

– S560: este un sistem liftant-glisant solid, ce asigura performante energetice ridicate, flexibilitate, fiind ideal pentru deschideri mari vaste.

            2. CORTIZO ofera peste 50 sisteme de ferestre, usi sau pereti cortina. Printre cele mai utilizate tipuri de profile se numara si:

– COR 60: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 60 mm; profil cu bariera termica; valoarea coeficientului de transfer termic este 0,9 W/mpk, izolare fonica de pana la 48 dB; permeabilitatea aerului clasa 4; hidroizolare clasa E1350; rezistenta la vant clasa C5; pachet sticla pana la 46 mm; etansare cu 3 garnituri; optional: vopsire in orice culoare RAL; anodizare, acoperire cu pulbere pentru efect lemn; posibilitate profil bicolor.

– COR 70: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 70 mm; profil cu bariera termica; valoarea coeficientului de transfer termic este 1,00 W/mpk, izolare fonica de pana la 46 dB; permeabilitatea aerului clasa 4; hidroizolare clasa E1650; rezistenta la vant clasa C5; pachet sticla pana la 40 mm; optional: vopsire in orice culoare RAL; anodizare, acoperire cu pulbere pentru efect lemn; posibilitate profil bicolor.

            3. SCHÜCO ofera peste 60 sisteme de ferestre, usi sau pereti cortina. Printre cele mai utilizate tipuri de profile se numara si:

– Schüco AWS 60: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 60 mm; izolare termica pana la 2,0 W/m2K; posibilitate vopsire in orice culoare RAL; posibilitate profil bicolor;

– Schüco AWS 70: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 70 mm; izolare termica pana la 2,0 W/m2K; posibilitate vopsire in orice culoare RAL; posibilitate profil bicolor;

– Schüco AWS 75: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 75 mm; izolare termica pana la 1,3 W/m2K; posibilitate vopsire in orice culoare RAL; posibilitate profil bicolor;

– Schüco AWS 90: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 90 mm; izolare termica pana la 1,3 W/m2K; posibilitate vopsire in orice culoare RAL; posibilitate profil bicolor;

– Schüco AWS 100: sistem de ferestre si usi cu adâncime constructiva 123 mm; izolare termica pana la 1,0 W/m2K; posibilitate vopsire in orice culoare RAL; posibilitate profil bicolor.

Fatadele din sticla si aluminiu autoportante cu proprietati fono si termoizolante poarta denumirea uzuala de “pereti Cortina”, acestea fiind folosite atat pe plan vertical, orizontal, cu panta pozitiva sau negativa, dar si pentru acoperisuri (luminatoare, cupole). Peretii Cortina reprezinta o modalitate usoara de “a imbraca in sticla” o cladire.

Exista mai multe tipuri de pereti cortina: clasic la care se vede un profil de aluminiu atat pe orizontala cat si pe verticla; semistructural la care acest profil se vede numai pe orizontala; structural unde pe exterior nu se vede nici un profil.

Galerie foto
  • ...