Camin de batrani Raiul Bunicilor

Camin de batrani Raiul Bunicilor

Căminul privat de bătrâni «Raiul Bunicilor» este printre cele mai moderne azile din Ilfov, poate cel mai modern, având în vedere că s-a deschis în 2017.

Printre serviciile medicale de aici asigurăm ședințe de kinetoterapie, medicină de familie, consiliere psihologică, evaluare psihiatrică sau neurologică, farmacie, administrare tratamente injectabile intramuscular și intravenos (folosind cateter).

Azilul «Raiul Bunicilor» este printre cele mai accesibile cămine private pentru bătrâni din zona București-Ilfov, din punctul de vedere al prețului, dar și al condițiilor. Avem multă liniște; poluarea fonică lipsește cu desăvârșire, pentru că ne aflăm în mijlocul unei livezi din Tunari. De asemenea, se poate ajunge foarte ușor la noi, pe Strada Câmpului 23, comuna Tunari, județul Ilfov. Se evită traficul greoi din mijlocul Capitalei, unde este și mult gaz de la țevile de eșapament și unde nu te poți bucura de aerul proaspăt așa cum o poți face la Nord.

Bunicii se bucură aici de liniștea de care au nevoie, fără ca nimeni să-i deranjeze. Joacă table, șah, cărți, remi, croșetează, pot privi la televizor sau pot asculta știrile la radio. Nimic care să îi dea peste cap sau să le ceară mai mult decât le este necesar pentru amuzament și starea de bine specifică vârstei pe care o au.

O cameră de cămin are un cost modic, iar serviciile și condițiile sunt optime. Primim vârstnici care sunt bolnavi și pe care îi tratăm de Alzheimer, Parkinson, senilitate, diabet, boli de inimă, arteroscleroză, lipsa mobilității, obezitate, escare și așa mai departe.

Colaborăm cu medici cu diferite specializări. Există un consult medical periodic, cu evaluarea stării de sănătate, investigații medicale elaborioase în caz că se suspectează un nou diagnostic și prescriere de rețete cu medicamente care se ridică de personalul nostru de la farmacia cea mai apropiată.

Dincolo de specializarea în tratarea bolilor de care suferă bătrânii și dincolo de mesele calde oferite pe durata unei zile, oamenii noștri sunt specializați și în zâmbete, în a spune o vorbă bună, a încuraja și a asculta bunicii de la azil.

Avem tot ce ne trebuie pentru a aduce bucuria și speranța zilei de mâine bunicilor noștri. Poți veni zilnic, să ne vizitezi, pe Strata Câmpului 23, comuna Tunari, județul Ilfov, în apropiere de București. Să te convingi cu simțurile tale că pe veranda noastră este frumos, că în camerele noastre miroase a curățenie, că saltelele și canapelele din camere sunt mai mult decât confortabile, că mâncarea este caldă și bună.

Ne poți contacta oricând la numărul 0040799967744 sau ne poți scrie la office@raiulbunicilor.ro

Galerie foto
  • ...