Sora & Asociatii - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Proceduri Arbitraj

Avocatii nostri va pot reprezenta in arbitrajul desfasurat in fata International Court of Arbitration conform regulilor International Chamber of Commerce Paris.

Va putem ajuta in toate cazurile in care Arbitrajul este desfasurat in limbile Romana, Engleza, Franceza sau Italiana.

Va putem ghida atat pentru intocmirea actiunii arbitrale cat si pentru a va apara sau pentru a depune cereri reconventionale si bineinteles, va putem reprezenta cu succes in toate fazele procedurii arbitrale.

 Arbitraj in domeniul FIDIC

Avocatii nostri au experienta in domeniul arbitrajului aplicabil in cazul contractelor FIDIC. Va putem reprezenta atat in fata DAB (Dispute Adjudication Board), cat si ulterior in faza arbitrajului.

 Arbitrajul in fata Curtii de Arbitraj Comercial International din Bucuresti

Suntem specializati in consilierea clientilor in vederea derularii arbitrajului in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Va putem ajuta atat la formularea actiunii arbitrale, cat si pentru a va apara sau pentru a depune cereri reconventionale si evident, va putem reprezenta in toate fazele procedurii arbitrale, cat si ulterior, daca va fi cazul, in cadrul procedurii Actiunii in anulare ce se poate derula in fata Curtii de Apel competente.

Galerie foto
  • ...