Radox - Service instalatii de incalzire, climatizare si ventilatie, Bucuresti

Despre Grupul Radox

Compania RADOX se numara astazi printre primii distribuitori de pe piata echipamentelor HVAC din Romania, colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa:IMMERGASGIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, etc. Dezvoltarea companiei a avut la baza strategia de a asigura o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.  

 

Specialistii departamentului tehnic asigura consultanta privind alegerea echipamentelor, in functie de parametri tehnico-functionali specifici fiecarei lucrari, cu aplicatii in atat in domeniul industrial cat si in cel rezidential:

¨      gama completa de solutii pentru incalzire si climatizare

¨      proiectare si consultanta tehnica de specialitate

¨      confectionare si montare de tubulatura din aluminiu si tubulatura din tabla zincata

¨      confectionare si montare cosuri de fum din inox si tabla galvanizata

¨      montaj si instalare echipamente

¨      punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie

¨      obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice

 

Mai tarziu, prin infiintarea firmelor RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS cat si datorita profesionalismul de care a dat dovada inca de la infiintarea primei companii, Grupul a devenit cel mai mare producator roman de radiatoare de baie si ornamentale. Capacitatea anuala de productie a celor doua fabrici situate in Bucuresti si Campulung Muscel ajunge la 200.000 de radiatoare din otel in varianta vopsit sau cromat. In plus, pentru a satisface cele mai avangardiste asteptari, un departament special produce la comanda radiatoare ornamentale cu design deosebit, atat din otel cat si din inox.

La momentul inaugurarii primei fabrici, intreaga productie era destinata exportului, cei mai renumiti clienti fiind in Spania, Italia si Belgia.

 

In timp, datorita dezvoltarii pietei interne transpusa prin explozia in domeniul constructiilor si prin cresterea puterii de cumparare a consumatorilor, grupul si-a modificat structura de vanzari, comercializand aproximativ 40% din productia anuala de radiatoare in Romania.

 

 Dupa 20 ani de dezvoltare, cele trei societati: RADOX,  RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie.

Galerie foto
  • ...
  • ...