Quick Instal reparatii Instalatii electrice si sanitare

Instatii electrice

Echipa noastra va sta la dispozitie cu toata experienta si profesionismul sau si dorim ca in cadrul unei relatii civilizate cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret moderat.

Analiza si estimarea costurilor sunt gratuite iar pretul final se stabileste in avans. Toate fazele lucrarii (analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta) sunt minutios pregatite si executate profesionist.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi in domeniul instalatiilor sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra din punct de vedere calitativ, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

1. O echipa profesionista, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare

2. Servicii complete in domeniul instalatiilor termice, electrice, hidro, sanitare

3. Materiale de calitate;

4. Siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;

5. Idei moderne;

6. Garantie pentru toata gama de lucrari executate;

7. Colaborare permanenta.

 Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0733189010; 0214561269
Str. Vesliei, Nr. 5A, Sector 5, Bucuresti
Distribuie