Quattro Pavimente Tehnice - Pardoseli suprainaltate Popesti Leordeni / Ilfov

Structura portanta tip S

Folosita la instalarea pardoselilor supraînaltate în spatiile de birouri, structura standard de tip “S” reprezinta elementul portant al sistemului. Tipologia structurii se stabileste atât în functie de înaltimea spatiului (golul de sub pardoseala), cât si în functie de sarcina ce urmeaza a fi sustinuta (portanta). Structura standard de tip “S” este compusa din urmatoarele accesorii: piedestale, garnituri pentru piedestale, traverse, garnituri pentru traverse. Piedestalele pentru structura standard de tip “S” sunt disponibile în urmatoarele trei variante de înaltimi: 

  • Piedestal tip S cu înaltime reglabila: 30 ~ 90 mm

- baza BSK obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16 de 2mm, prin sudare central cu un filet M16;- cap TF obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat, prin sudare central cu o teava 20mm cu filet M16 intern. 

  • Piedestal tip S cu înaltime reglabila: 90 ~ 300 mm

- baza BS obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16 de 2mm, prin sudare central cu un filet M16 prevazut cu piulita de reglaj continuu;- cap TS obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat, prin sudare central cu o teava 20mm interior. 

  • Piedestal tip S cu înaltime reglabila: 300 ~ 1050 mm

- baza BT obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16, prin sudare central cu o teava 20mm interior;- cap TT obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat, prin sudare central cu un filet M16 prevazut cu piulita de reglaj continuu. 

  • Garnituri pentru piedestale tip "S":

Disponibila în variantele PE antistatica sau conductiva, garnitura se monteaza la partea superioara a coloanei, având rol de fixare a panoului pedonabil al pardoselii flotante si de amortizare a vibratiilor. 

  • Traverse pentru structura tip "S":

Fabricate din otel zincat ambutisat (grosime 1mm), traversele pentru structura tip "S" pot fi:- TLB: profil deschis cu dimensiuni 600X28X18mm (LxlxH);- TSB: profil deschis cu dimensiuni 600X28X38mm (LxlxH);- TP: profil închis cu dimensiuni 600X25X50mm (LxlxH);. 

  • Garnituri pentru traverse structura tip "S":

Garniturile pentru traverse sunt disponibile din PE nonconductive, având rol de amortizare a vibratiilor.

Galerie foto
  • ...