Quadrant Architecture & Design - Bucuresti

Servicii

Oferim servicii profesionale si complete de proiectare constructii civile, venind in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor.
- CONSULTANTA ARHITECTURA: Oferim consultanta pe partea de Arhitectura, Amenajare de interior, Amenajare peisagera si Constructie.
- PROIECTARE INTEGRATA: Biroul de Arhitectura Quadrant Architecture ofera proiectare completa de Arhitectura, Structura si Instalatii pe fazele determinante: SF, CU, PTAC, PT/DE. 
- DESIGN INTERIOR: Proiecte complete de amenajari de interior atat pentru spatii publice cat si pentru spatiile private. 
- STUDII DE INSORIRE: Studii de insorire atat pentru imobile private cat si petru imobile publice. 
- PREZENTARI GRAFICE: Simulari grafice la nivel 3D atat de interior cat si de exterior. Montaj video pentru proiectele de Arhitectura, Design si Peisagistica. 
- URMARIRE DE SANTIER: Participarea la verificarea si atestarea fazelor determinante stabilite prin programul de urmarire de catre proiectant a calitatii executiei lucrarilor, care este prevazut in proiectul tehnic. ECHIPA
O echipa cu o abordare activa, implicatã pe parcursul întregului proces de proiectare, de la dezvoltarea schitei preliminare la supravegherea pe santier. Fiecare proiect este tratat cu maxima creativitate si implicare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0744330333
Str. Telita, Nr. 19a, sector 5,
Distribuie