Public Speaking - Scoala de instruire si coaching in public speaking, Bucuresti

Club Dezbateri Publice Online

Clubul de Dezbateri Publice (Debate)  organizat de Public Speaking School functioneaza online si se adreseaza tinerilor cu vârste cuprinse între 9 si 14 ani, intervalul de vârsta care se suprapune perfect perioadei în care copiii încep sa îsi puna întrebari, sa opereze cu informatiile pe care le asimileaza si sa îsi formeze propriile opinii.

Pentru a-si transforma aceasta curiozitate în pareri ferme, sustinute de argumente riguros structurate si gratios livrate, tinerii trebuie sa învete despre fairplay-ul schimbului de idei si despre cum sa fie combativi dar nu ostili, si, în acelasi timp, persuasivi dar nu agresivi. Cursantii învata sa distinga linia fina dintre a fi retoric si a fi bombastic,  sa aiba mintea deschisa spre multiplele solutii alternative care graviteaza în jurul fiecarei probleme.

Elevii (9-14 ani) vor face exercitii practice de dezbateri publice într-o maniera amuzanta si interesanta astfel încât sa pastram abilitatile de comunicare dobândite vii!

Clubul de  Dezbateri Publice (online) vine în sprijinul tinerilor care tocmai încep sa experimenteze gândirea critica si sa îsi caute propria voce iar Public Speaking School le ofera tot suportul necesar pentru a se instrui si a exersa dezbaterea publica sub atenta supraveghere a unui instructor certificat.

Galerie foto
  • ...