PsyHelp, Cabinet de psihoterapie Bucuresti

Psiholog Ionela Rosu

Sunt psiholog si psihoterapeut, avand drept de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pregatirea mea profesionala a inceput in 2008 urmand Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti si Masterul de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. In paralel am parcurs mai multe programe de autocunoastere si de dezvoltare personala. Am urmat un stagiu de supervizare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala ce s-a desfasurat pe parcursul a doi ani.

Practica profesionala a inceput printr-o colaborare in cadrul unor gradinite, unde am sustinut sedinte de consiliere psihologica si dezvoltare personala cu copiii de gradinita cat si elevi inscrisi la after school.

In 2012 am infiintat Cabinetul de psihologie si psihoterapie PsyHelp, cabinet in care imi desfasor si in prezent activitatea, sustinad sedinte de psihoterapie si consiliere psihologica, terapie de cuplu si familie, consiliere psihologica pentru copii si adolescenti si modeland grupuri de dezvoltare personala.

Pentru o dezvoltare continua si pentru a ma asigura de calitatea actului terapeutic am urmat mai multe cursuri in vederea aprofundarii tehnicilor de psihoterapie cognitiv-comportamentala cat si terapie sistemica, aplicabile in consilierea adultilor, terapia de cuplu si familie, psihoterapia copilului si a adolescentilor. In prezent, aprofundez inca un tip de psihoterapie, Analiza Tranzactionala.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0768812864
Sos. Mihai Bravu, nr. 200, Bl. 103, Sc. 1, Et. 2, Ap 7, int. 7C, sector 3,
Distribuie