Mircea Radu - Cabinet de Psihologie Bucuresti

Evaluare Psihologica

Evaluarea psihologica este un demers psihologic derulat doar de psihologi clinicieni, atestati de Colegiul Psihologilor din România, realizat prin probe standardizate si validate stiintific.
 
Dimensiunile evaluarii clinice
 
 
Cognitiv Si Rational
Inteligenta, rationament (verbal, figural, numeric), atentia, flexibilitate mentala, memoria de lucru
 
Emotional Si Afectiv
Starea emotionala, nivelul de stres, depresie si anxietate, strategiile de gestionare a emotiilor
 
Personalitatea
Temperament, caracter, aptitudini, inteligenta, creativitate, deschidere, agreabilitate, constiinciozitate, extraversie, nevrotism
 
Relational Si Social
Abilitati sociale, abilitati interpersonale, abilitati intrapersonale
 
Functionarea Cotidiana
Nivelul de functionare generala, starea de sanatate/patologie psihica, stima de sine, autodeterminare, mecanisme de aparare/coping
De asemenea, pot realiza si evaluarea psihologica pentru încadrarea în grade de handicap sau evaluarea psihologica pentru comisiile de specialitate, functie de nevoile fiecarui client. 

În prezent dispun de un instrumentar de peste 30 de probe psihologice. Toate instrumentele folosite în evaluarea psihologica sunt validate stiintific si normate pe populatia româneasca si se afla sub licenta de folosire personala (cod personal de înregistrare în Colegiul Psihologilor din România 18327).

Evaluarea psihologica se concretizeaza în rapoarte de evaluare clinica, avize psihologice, fise de evaluare psihologica care sunt înregistrate si timbrate, conform legislatiei în vigoare.

Galerie foto
  • ...