Vistiana Long, Psihoterapeut Zona Floreasca - Bucuresti

Psihoterapie

 

  • Asa că poti ajunge la psihoterapie pentru o problemă de sănătate si vei observa cum se îmbunătătesc poate mai întâi relatiile din viata ta.
  • Poti să vii pentru că te simti depăsit de situatia de la serviciu, să-ti dai seama că ai învătat de-a lungul timpului să te lasi împovărat de cei din jur si să începi să te respecti mai mult.
  • Poti veni pentru îngrijorări legate de copil (relatia lui cu scoala, cu alti copii etc) si să vindeci propria copilărie…

Viata noastră e un puzzle complex în care toate piesele se leagă unele de altele. Rolul terapiei este să te ajute să recompui sau să armonizezi acest puzzle. Indiferent ce piesă rea?ezi, vei observa îmbunătătiri în tot puzzle-ul vietii tale. Vino pentru orice te frământă în acest moment! Orice problemă sau motiv ai avea, este o sansă minunată pentru a începe să te ocupi de tine, să te cunosti mai mult si să începi să ai viata frumoasă pe care ti-o doresti. Motivele pot fi interioare: agitatie, oboseală, dureri fizice, suferintă sufletească, apatie, sentimentul lipsei de sens sau de directie etc sau exterioare, care tin de obicei de relatia cu cineva sau cu ceva (cu timpul, cu banii, cu spatiul etc).

Galerie foto
  • ...