Protect Contab Consulting contabilitate Bucuresti

Resurse umane si salarizare

Considerat unul din departamentele cheie in cadrul oricarei intreprinderi, societati sau institutii, departamentul de Resurse Umane se ocupa cu recrutarea, evaluarea si angajarea de personal. Notiunea de resursa umana, reprezinta totalitatea salariatilor unei organizatii.

Constientizand ca oamenii sunt cea mai importanta resursa in dezvoltarea si buna functionare a oricarei institutii sau organizatii, s-a recunoscut necesitatea elaborarii de tehnici care sa duca la cresterea eficientei si marirea profitabilitatii. Aceste servicii, au drept scop dinamizarea tuturor proceselor pornind de la recrutare si terminand cu angajarea personalului influentand astfel in mod decisiv eficacitatea utilizarii resurselor materiale si financiare.intocmirea contractelor individuale de munca ;

Folosind serviciile noastre de externalizare va veti elibera de stresul legat de calcularea salariilor, depunerea declaratiilor, administrarea de personal si nu numai. Indiferent de dimensiunile companiei dumneavoastra, veti beneficia de suportul propriei echipe de consultanti in vederea rezolvarii problemelor intr-un mod cat mai rapid. Consideram ca asigurarea calitatii serviciilor prestate este un element cheie in relatia cu clientii nostri.

Protect Contab Consulting ofera urmatoarele servicii de resurse umane :

  • intocmirea actelor aditionale la contractele individuale de munca ;
  • intocmirea Registrului general de evidenta a salariatilor ;
  • intocmirea adeverintelor de salariu;
  • intocmirea notelor de lichidare pentru personalul beneficiarului;
  • consultanta privind salarizarea.
Galerie foto
  • ...