Prometal Srl - Servicii de vopsitorie in camp electrostatic, Popesti Leordeni / Ilfov

Prometal Srl - detalii firma

Societatea Prometal Srl   a fost infiintata in anul 2006 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/1396/2006, cod unic de inregistrare fiscala: RO 16548361.

PROFIL COMPANIE:

Societatea PROMETAL este specializata in productia si distributia de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton, finisaje metalice destinate placarilor de exterior.

PROMETAL este rezultatul asocierii între Menatwork si producatorul italian Prometal Spa, care a contribuit la formarea noii societati, cu propriile competente si experiente acumulate în peste 30 de ani de activitate în Italia.

POZITIONARE in PIATA:

PROMETAL SRL este primul producator de plafoane metalice standard si speciale din România si are o capacitate anuala de productie de 100.000 mp.

PRODUCTIE:

PROMETAL a dezvoltat o gama vasta de produse conforme cu normele de siguranta în materie de protectie la incendii si umiditate, rezistenta la accidente si caderi, absorbtii si izolatii acustice, instalare facila, atât în plan orizontal, cât si vertical.

  • Plafoane Metalice Standard:
  • Plafoane metalice casetate:
    • ? cu structura vizibila pentru centre comerciale si edificii publice, sali de conferinte,
    • ? cu structura ascunsa pentru orice tip de spatiu (unitati medicale, restaurante si hoteluri, centre comerciale, unitati de învatamânt, spatii de birouri, sali de conferinte, hale de productie si depozite),
    • comerciale, unitati de învatamânt, spatii de birouri, sali de conferinte, hale de productie si depozite),
  • Plafoane metalice de tip:
    • ? grila pentru zone de acces si tranzit, spatii si edificii publice, centre comerciale, sali de conferinte,
    • ? lamelar pentru orice tip de spatiu (unitati de învatamânt, spatii de birouri, centre comerciale, sali de conferinte, hoteluri, benzinarii, depozite si hale de productie),
  • Plafoane Metalice Speciale:
  • Net Sound pentru incinte performante din punct de vedere acustic, termic, vizual, estetic sau pentru spatii cu trafic ridicat.
  • Trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton.
  • CARACTERISTICI FUNCTIONALE:

    Plafoanele PROMETAL îmbina functionalitatile moderne cu estetica, oferind solutia realizarii unor ambiente inovatoare atât prin integrarea facila a corpurilor de iluminat (plafoniere, spoturi încastrate, canale luminoase), sistemelor ventilatie (grile de absorbtie si refulare aer, anemostate, ventilatoare), sistemelor de siguranta (sprinklere, senzori de fum si de miscare), saltelelor de izolare termica, cât si prin varietatea combinarii panourilor cu jocuri si efecte de forme, culori, finisaje si înaltimi, personalizate fiecarui proiect arhitectonic.

    Elegante, cu design deosebit, cu gama cromatica variata si finisaje diverse, produsele Prometal garanteaza functionalitatile tipice solutiilor tehnice avansate: izolarea termo-acustica, inspectarea si gestionarea facila a utilitatilor si instalatiilor edificiului (termica, electrica, de date etc.), comportamentul la foc, ventilarea, simplitatea montajului, durabilitatea si rezistenta.

    EXPORT:

    Societatea PROMETAL exporta în: Bulgaria, Italia, Moldova, Serbia, Ungaria.

    Galerie foto
    • ...