ProF'S (PROFESSIONAL FLEET MANAGEMENT) - service auto Voluntari, Ilfov

Schimb ulei

Un schimb de ulei iti poate revitaliza autoturismul Si te poate scuti de costuri ulterioare

Una dintre cele mai simple, eficiente și necostisitoare modalități de a vă proteja viața mașinii, în special motorul, este să schimbați periodic uleiul și filtrul de ulei.

Uleiul este sângele motorului tău. Reduce frecarea, reduce uzura, asigură lubrifierea, formează o etanșare între pistoane, inele și pereții cilindrului, ajutând în același timp la răcirea pieselor motorului.

Fără acțiunea de curățare a uleiului nou, acumularea de carbon și lac ar fi toxică pentru motor. Și uleiul de motor chiar atenuează șocul și zgomotul pieselor în mișcare. Cu o schimbare de ulei pentru service auto, sau pentru orice alt serviciu, veți primi o verificare de tip preventie . Va vom arăta înăuntru, în afară, sub capotă și sub mașină, apoi va explicăm rezultatele și vă vom da un raport scris.

În timp ce sunteți acolo, permiteți-ne să efectuăm o verificare de preventie , care include o verificare vizuală a următoarelor elemente:

  • Filtru aer
  • Lichid frana
  • Lichid servodirectie
  • Lichid cutie viteze
  • Antigel
  • Deasemeni verificam datele tehnice date de catre furnizor legate de intervalele de tipm la care se chimba lichidele autovehiculului.

 

De peste 20 de ani, serviciul de reparații auto am ajutat soferii să își mențină vehiculele in parametrii optimi. Cu mecanica certificată , putem avea grijă de toate nevoile de reparații și întreținere auto. De la schimbările de ulei, înlocuirea filtrelor și spălările de lichide la frâne și reparații ale frânelor, șocuri și struturi, repararea amortizoarelor, anvelope și alinierea roților, acoperim o gama larga de servici.

Galerie foto
  • ...