Profine Romania - Sisteme de tamplarie PVC Trocal, Bragadiru / Ilfov

Usi culisante Premidoor 76

Profine extinde in permanenta seria PremiDoor pentru a oferi producatorilor avantaje competitive in segmentul PREMIUM. 

Dupa lansarea PremiDoor 88 la targul de profil "Fenster-Bau Frontale 2016" de la Nürnberg, Germania, profine vine in intampinarea dumneavoastra cu noile sisteme PremiDoor 76 standard si PremiDoor 76 lux.PremiDoor 76 a fost creat ca succesor al sistemului existent PremiDoor 70, insa a fost upgradat cu noi inovatii. 

Produsul, disponibil spre livrare incepand din toamna anului 2016, este un sistem complet optimizat din punct de vedere al izolarii termice. Datorita adancimii constructive de 179 mm este ideal atat pentru renovari cat si pentru constructii noi, permitand grosimi de geam termoizolant de pana la 48 mm.Designul zvelt al tocului de 65 mm (varianta standard) sau 40 mm (varianta lux), al cercevelei de 100 mm si al zonei de mijloc de 103 mm asigura un spatiu vitrat generos pentru cat mai multa lumina in caminul dumneavoastra. 

Sistemul PremiDoor poate fi personalizat cu variante coloristice care includ tehnologiile de ultima ora, cum ar fi proCoverTec (o tehnologie inovatoare de vopsire rezistenta a suprafetelor profilelor care combina functionalitatea, longevitatea si estetica, oferind o gama speciala de culori, cu o protectie impotriva murdariei si un nivel ridicat de protectie la UV).

Optiunea de placare cu aluminiu, AluClip este parte integranta la PremiDoor, asa cum este prezenta la majoritatea sistemelor profine.

Cu o valoare de izolare a profilului Uf de la 1.3 W/(m²K) in configuratia standard (doar PVC si armaturi) si cu un coeficient de izolare termica al intregului ansamblu Ud = 0.8 W/(m²K), acesta solutie inovatoare ofera o izolatie termica de exceptie pentru usile cu sistem de ridicare si culisare.

 

 

Galerie foto
  • ...