Xtrasound - Centru Cultural Educational, Bucuresti

Pentru adulti

...
PICTURA

Acest curs este creat pentru toti cei care simt ca au o legatura aparte cu arta, îsi doresc sa o înteleaga si cel mai important, îsi doresc sa creeze! Indiferent de nivelul de îndemanare, cunostinte sau experienta, pictura poate fi accesibila tuturor. Daca simti ca te incadrezi in aceasta grupa, sau pur si simplu esti curios si cauti un început, te asteptam la cursul de pictura!

1 sedinta = 2h (o data pe saptamâna) 

400 ron / luna

...
ACTORIE

Cursul de teatru este potrivit pentru oricine întrucât vei învata sa fii mai sigur pe tine, sa îti exprimi emotiile si sa relationezi mai usor cu cei din jur. Cursul cuprinde arta actorului, improvizatie scenica, arta si tehnica vorbirii, miscarea scenica, antrenamentul expresiei corporale si arta spectacolului teatral. Te asteptam pe scena noastra!

1 sedinta = 2h (de 2 ori pe saptamâna)

4?0?0? ?r?o?n? 260 ron / luna

...
SCULPTURA

Cursurile de modelaj în lut dezvolta personalitatea,  creativitatea, dexteritatea,  si vederea in 3D a obiectelor. Veti descoperi tehnicile specifice modelajului în lut si a etapelor acestora, veti lucra cu instrumentele specifice modelajului si va veti familiariza cu termenii de specialitate. 

1 sedinta = 2h (o data pe saptamâna) 

400 ron / luna

...
MODA

Acest curs este creat special pentru cei care sunt pasionati de lumea modei, îsi doresc sa gaseasca studiile potrivite, sau sunt doar curiosi sa afle cum se concepe o colectie de moda, de la schita la produs! Daca îti doresti sa stii cum sa îti creezi propriile haine, sa desenezi la perfectie un crochiu de moda, sau pur si simplu sa întelegi aceasta lume fabuloasa, te asteptam la curs.

1 sedinta = 2h (o data pe saptamâna) 

400 ron / luna

...
STAND UP COMEDY

Ce înseamna stand-up comedy? Cine poate sustine spectacole de stand-up comedy? De ce trebuie sa tii cont atunci cont atunci când iti construiesti materialul pentru show? Ce subiecte poti aborda si cum sa nu te lasi prada emotiilor în fata unui public? Raspunsurile la toate aceste întrebari si nu numai le vei afla la cursul nostru! 

1 sedinta = 2h (o data pe saptamâna)

4?0?0? ?r?o?n? 330 ron/luna

...
MUZICA

Am pregatit o multime de cursuri de muzica pentru tine. Canto, chitara, pian, bas, vioara, violoncel, tobe si teorie muzicala. Fie ca ti-ai dorit mereu o cariera muzicala, sau pur si simplu esti în cautare de un nou hobby, gasim cursul potrivit pentru tine. 

1 sedinta = 50 de min. (o data pe saptamâna)

320 ron/luna

...
CLUBUL SCENARISTILOR SI AL SCRIITORILOR

Cineva iubeste poezia, altcineva prefera proza scurta. Cineva iubeste filmele, altcineva prefera romanele. Ceea ce conteaza cu adevarat este dorinta de a scrie, de a crea si de a te exprima într-un mod inedit. Cluburile noastre te vor ajuta sa îti gasesti propriul stil literar, te vor ghida printre cele mai mirifice carari din lumea scrisului si te vor motiva sa scrii din suflet pentru suflet. Tu alegi ce anume vrei sa spui lumii, iar noi îti deschidem usile catre inspiratie.

1 sedinta = 2h (o data pe saptamâna)

3?0?0? ?r?o?n? 270 ron/luna

Categorii
Date de contact
0746580622
Str. Vulturilor, Nr. 35 (intersectie cu str. Traian), sector 3
Distribuie