Viva Sport Club Bucuresti

Piscina

...
Piscina interioara

Piscina Interioara Piscina interioara pentru înot masoara 25m lungime si 11m latime, cu 5 culoare de înot si o adâncime ce variaza de la 1,3m pâna la 1,8m. Piscina interioara este dotata cu sisteme de încalzire a apei, mentinându-se constant o temperatura de 29-30 grade Celsius. Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea…

Piscina Interioara

Piscina interioara pentru înot masoara 25m lungime si 11m latime, cu 5 culoare de înot si o adâncime ce variaza de la 1,3m pâna la 1,8m. Piscina interioara este dotata cu sisteme de încalzire a apei, mentinându-se constant o temperatura de 29-30 grade Celsius.


Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea mai moderna si ecologica metoda disponibila la acea data, „Electroliza salina”.
Odata cu Revolutia tehnologica, au evoluat si sitemele de tratare a apei din bazinele de inot.
Astazi tehnica s-a dezvoltat atat de mult, incat sistemele electronice de tratare au nevoie de cantitati infime de saruri (1gram la 100 litrii de apa) dezinfectand apa fara a produce componente iritante.
Asa cum v-am obisnuit deja, am investit in permanenta pentru a va putea pune la dispozitie cele mai noi descoperiri in domeniu.
Astfel, bazinele VIVA SPORT sunt dezinfectate cu cele mai moderne sisteme de tratare prin metoda hidrolizei. Aceste echipamente inovative, fabricate in Spania de startup-ul Sugar Valley doteaza in prezent cele mai exclusiviste piscine din lume.

Înotul este o activitate care îti aduce o multitudine de beneficii, fizice, mentale si sociale:

  • Stimuleaza circulatia si creste rezistenta organismului
  • Creste capacitatea respiratorie
  • Accelereaza arderea caloriilor si te ajuta sa slabesti
  • Dezvolta musculatura si reduce celulita
  • Fortifica articulatiile
  • Accelereaza vindecarea mai multor boli – dizabilitati fizice, astm, hernie de disc etc. De asemenea, pune pe fuga stresul si elimina starile depresive si pe cele de anxietate.

Dotarile din zona de Piscina:

  • Piscina semi-olimpica – temp. apa 29-30 grade Celsius
  • Bazin Aqua Bebe pentru bebelusi – temp. apa 32 grade Celsius
  • Bazin Aqua Gym temp. apa 29-30 grade Celsius

...
Piscina exterioara

O oaza de relaxare in agitatul Bucuresti! Asta reprezinta piscina noastra exterioara. Amenajata in curtea clubului Viva Sport, piscina este dotata cu sezlonguri, umbrele si muzica, tot meniul complet pentru ca timpul tau petrecut aici sa fie unul memorabil. Te asteptam cu gasca pe la noi! Apa din piscina exterioara este incalzita la aproximativ 28-29…

O oaza de relaxare in agitatul Bucuresti!
Asta reprezinta piscina noastra exterioara. Amenajata in curtea clubului Viva Sport, piscina este dotata cu sezlonguri, umbrele si muzica, tot meniul complet pentru ca timpul tau petrecut aici sa fie unul memorabil. Te asteptam cu gasca pe la noi!

Apa din piscina exterioara este incalzita la aproximativ 28-29 grade Celsius.

Este interzis consumul de bauturi din afara locatiei!

Categorii
Date de contact
0725828482; 0722305570
Sos. Oltenitei, Nr. 103, Sector 4, Bucuresti
Distribuie