Vio Dent - Clinica Stomatologica Chitila

Stomatologie Generala

...
Detartraj si Periaj Profesional

Oricât de bine ne-am spala pe dinti, tot vor exista zone mai greu accesibile, care vor ramâne necuratate. Astfel, placa bacteriana se poate acumula în timp, formând depuneri dure, numite tartru, care daca nu sunt îndepartate la timp, printr-un detartraj profesional, pot cauza probleme gingivale si chiar parodontoza.

Pentru a reduce riscurile si a evita orice agravare este recomandat sa alegem periodic servicii dentare care includ si un pachet de detartraj.

Tehnicile disponibile la ora actuala permit eliminarea mult mai simpla a reziduurilor si o mentinere a sanatatii dentare cât mai eficienta si mai putin dureroasa.

În cabinetele noastre puteti beneficia de detartraj, periaj si airflow la pret foarte mic si chiar de un detartraj cu ultrasunete, cu un pret excelent.

...
Extractii Dentare

În cabinetele noastre poate fi realizat orice tip de extractie dinti si masele cariate. Serviciile noastre se adreseaza atât adultilor, cât si celor mici. Astfel, daca aveti nevoie de o extractie, la noi gasiti un medic stomatolog, care sa va scape si de aceasta problema.

În cazul dintilor de lapte, extractiile dentare efectuate într-un cabinet stomatologic pot fi simple, sigure si mai putin traumatizante.

În cazul dentitiei permanente, extractia reprezinta ultima solutie la care vrem sa recurgem. Însa daca dintele natural nu mai poate fi salvat, cu regret vom fi nevoiti sa recurgem la o extractie dentara.

Daca doriti cel mai bun pret pentru extractii dentare, alegeti cabinetele dentare VioDent!
 

...
Obturatie Canal

Obturatia de canal reprezinta o procedura dentara realizata în cabinetele VioDent de un medic stomatolog specialist. Prin aceasta se trateaza si se salveaza un dinte foarte cariat.

Obturatia de nerv reprezinta ultima etapa a unui tratament endodontic. Procedura implica îndepartarea tesutului afectat de patrunderea bacteriilor si de infectie. Prin aceasta interventie se asigura pastrarea dintelui. În unele cazuri, dupa operatia de obturatie, este nevoie si de refacerea dintelui.

Pentru eficienta interventiei va fi nevoie de o radiografie dentara, în care sa poata fi vazuta clar si localizata prezenta infectiei. Abia apoi se poate recurge la un tratament endodontic cât mai corect.

...
Coroane Dentare

Coroanele dentare sunt lucrari de protetica ce acopera un dinte cu un grad mare de distrugere coronara sau un bont al unui implant. Ele reprezinta cea mai avansata solutie disponibila pentru a salva dantura din punct de vedere estetic si functional.

Coroana dentara îmbraca în totalitate dintele afectat si este realizata personalizat într-un laborator stomatologic, conform amprentei luate de la fiecare pacient. Astfel, aceasta de fixeaza perfect pe dintele afectat.

În cabinetele VioDent folosim doar tipuri de coroana fizionomica, din materiale de calitate, cu cea mai buna adaptabilitate si rezistenta. Realizam orice fel de coroane, fie din zirconiu sau ceramica. Oferim un pret foarte competitiv.

...
Fatete dentare

Fatetele dentare sunt lucrari protetice realizate dintr-o foita fina de ceramica sau oxid de zirconiu, ce se aplica pe fiecare dinte. Fateta dentara se cimenteaza pe suprafata vizibila a dintelui si este folosita în special în cazul dintilor frontali.

Fatetarea dintilor se poate realiza prin doua metode, respectiv prin pregatirea prealabila prin slefuire a dintilor sau fara pregatire, în cazul dintilor mai mici, cu spatii interdentare mari.

În cabinetele VioDent realizam ambele tipuri de lucrari de fatetare dentara, la un pret avantajos si competitiv.

...
Aparat Dentar

Aparatul dentar este un aparat ortodontic fix ce are ca scop îmbunatatirea pozitiei anumitor dinti sau a pozitiei maxilarului superior si inferior. La ora actuala exista multe variante de aparate de dentare, cu eficienta si estetica mult îmbunatatita.

Cel mai popular în rândul tinerilor ramâne aparatul metalic. Chiar daca nu reprezinta cea mai estetica solutie, aspectul lui este îmbunatatit astazi cu bracketi din materiale ce pot fi colorate în alb sau pot fi personalizate.

Un aparat dentar garanteaza rata de progres cea mai mare si produce cele mai rapide si eficiente rezultate, la cel mai avantajos pret.

...
Proteze Dentare

Protezele dentare sunt lucrari protetice mobile care au rolul de a suplini dintii lipsa. Chiar daca nu ofera aceeasi senzatie ca dintii naturali si necesita o perioada de acomodare, variantele disponibile la ora actuala sunt mult mai estetice si mai confortabile.

Exista doua tipuri principale de proteze dentare: totale si partiale. Cu ajutorul si sfatul unui medic dentist puteti alege tipul care este cel mai potrivit si cu care sa va simtiti cel mai bine.

Fie ca optati pentru o proteza acrilica sau elastica, în cabinetele noastre vom cauta mereu cele mai bune alternative si va vom oferi cele mai sigure solutii.

Oferim cel mai avantajos pret pentru proteze executate pe comanda la un laborator dentar specializat!

Categorii
Date de contact
0729935601
Sos. Banatului, nr. 58, Chitila, judetul Ilfov
Distribuie