VictoServ - Instalatii gaze Bucuresti

Montaj detector de gaze

...
Montaj detector de gaze si electrovalva apartament

Montaj detector de gaze si electrovalva apartament
Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru apartamentele sau casele in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur.
Detector de gaz daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta o electrovalva care se monteaza in afara apartamentului sau casei si un senzor de gaze care se monteaza in interiorul acestuia. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz

...
Montaj detector de gaze si electrovalva casa scarii

Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru scarile blocurilor in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si celor din jur.
Detector de gaz daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta o electrovalva care se monteaza in afara casei scarii si un senzor de gaze care se monteaza in interiorul acesteia. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz.
Conditii speciale pentru Asociatiile de Proprietari
NU SE ACHITA AVANS!
Pentru ca vrem sa aveti incredere in noi si sa va asiguram ca ne facem treaba bine, nu percepem avans de lucrare, prima plata facandu-se la 30 de zile de la inceputul lucrarii! Oferim variante de plata pana la 6 rate in functie de valoarea contractului si modalitatea de plata, acordam reduceri importante de pret.