Ted Best Consulting - produse pentru gravidute, proaspete mamici si bebelusi

Igiena si baita bebelusului

...
Suport anatomic burete pentru baita

Suport anatomic burete pentru baita Midi, de culoare albastru turcoaz, Sensillo  - 26 ron

Buretele de baie Sensillo, cu forma sa de mic ursulet, ofera comfort bebelusului pe perioada baitei, protejându-i coloana de suprafetele dure si sustinându-i capul, gâtul si corpul. Totodata, ajuta parintele în a-si proteja micutul de pericolul alunecarii.
Buretele, confectionat din material sintetic este foarte moale, dar în acelasi timp suficient de ferm pentru a sustine bebelusul. Setul include si doi buretei mici de diferite forme si culori, care pot fi diferiti fata de imaginea afisata aici.
Instructiuni de folosire: Buretele trebuie dezinfectat înainte de prima utilizare, prin asezarea pe o suprafata sterila si turnarea a 2-3 litri de apa fierbinte peste el.
Dupa fiecare utilizare, acesta trebuie spalat cu o solutie din apa si sapun pentru copii, clatit si stors cu grija (rulându-l începand de la capatul mai subtire), pentru a evita ruperea.

Dimensiuni: 47 cm lungime exterioara totala; 26 cm latime exterioara totala; 7 cm înaltime în partea de sus;

34 cm lungime are lungimea interioara (scobitura) unde va fi potrivit corpul copilului, partea de la capusor pâna la fundulet.

Recomandat pentru vârsta: +0 luni.
Culoare: albastru turcoaz.
Pentru: baietei sau chiar si fetite.

...
Termometru de baie

Termometru de baie, de culoare galbena, în forma de ratusca, Canpol babies - 12 ron

Acest termometru, cu design placut pentru copii, va va ajuta sa mentineti o temperatura optima a apei pe perioada baitei bebelusului. Temperatura ideala pentru bebelus este marcata distinct cu simbolul unei fete zâmbitoare. Nu contine mercur, iar forma interesanta va capta atentia celui mic.

Cu ajutorul lui, mentinând permanent o temperatura optima a apei, undeva la 37°Celsius, bebelusul va gasi în ritualul baitei un prilej de relaxare si bucurie.

Recomandat pentru vârsta: +0 luni.

Culoare: galben în forma de ratusca.

Pentru: baietei sau fetite.

...
Prosop cu capison (gluga) pentru bebelusi

Prosop cu capison (gluga) pentru bebelusi, de culoare albastru turcoaz, cu broderie balena, 100x100cm, BabyOno - 65 ron

Prosopul acesta cu capison, indispensabil înca de la prima baita este fabricat din bumbac 100%, pufos si de o înalta calitate. Având una din fete din velur, absoarbe perfect umezeala si protejeaza pielea delicata a bebelusului de senzatia de frig. Cu capisonul din velur, dublat cu înca un strat de bumbac la interior, aplicatii si broderie la exterior, produsul se adreseaza parintilor pretentiosi, care îsi doresc cel mai pufos si moale prosop pentru bebelusul lor.

Recomandat pentru vârsta: +0 luni – 4 ani.

Culoare: albastru turcoaz cu broderie balene.

Dimensiune: 100×100 cm.

Pentru: baietei sau chiar si fetite.

Nota: Înainte de prima utilizare, se recomanda spalarea si calcarea textilelor care vin în contact cu pielea bebelusilor.