Tytanyc produse pentru ecografie Bucuresti

Gel si creme

...
AQUASONIC 100 - GEL CONDUCTOR PENTRU ULTRASUNETE C

Standard mondial pentru Aplicatii Mediacale cu Ultrasunete, Cel mai utilizat gel pentru diagnostic si terapie medicala cu ultrasunete. Recomandat pentru procedurile in care este necesar un gel vascos.Caracteristici:Corectitudine acustica pentru o gama larga de frecvente utilizate; Complet apos, nu pateaza hainele si nu deterioreaza conductorii; Hipoalergenic, bacteriostatic, neiritant si nu sensibilizeaza pielea; Nu contine formaldehida; Nu este spermicid;Utilizat si recomandat de producatorii echipamentelor medicale cu ultrasunete din lumea Intreaga.Dimensiuni ambalaj: tub Doppler ® de 60g, 12/cutie; dispenser 0,25 l, 12/cutie; dispenser cu capac 1 l, 6/cutie;5 l SONICPAC ® cu dispenser reIncarcabil, 1/cutie, 4/caseta.

...
AQUASONIC CLEAR ® - GEL PENTRU ULTRASUNETE CE

Gel INCOLOR pentru ultrasunete. Bazat pe formula unica la standarde mondiale,Gel AQUASONIC® 100 de transmitere a ultrasunetelor.Caracteristici:Fara parfum sau culoare.Corectitudine acustica pentru o gama larga de frecvente utilizate; Hipoalergenic, bacteriostatic, neiritant;Solubil In apa; Nu contine formaldehida; Nu este spermicid.

...
TRANSEPTIC - SOLUŢIE DE CURAŢARE

Spray pentru scopuri multiple pentru uz profesional pentru curatarea suprafetelor transmitatorilor sondelor pentru ultrasunete Intre proceduri. Nu provoaca umflarea sondei.Caracteristici:Dispenser de spray confortabil. Nu contine fenoli sau glutaraldehida; Aprobata de catre fabricantii echipamentelor medicale cu ultrasunete.Dimensiuni ambalaj: sticla de spray de 250 ml (8,5 fl.oz), 12/cutie

Categorii
Date de contact
0212562095
Str.Deltei, nr. 21, sector 3 , Bucuresti
Distribuie