Twillight Events - Restaurant, evenimente Bucuresti

Saloane

...
Plaza Ballroom

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1)
Situat in partea de nord a capitalei, Plaza Ballroom este unic datorita cupolei de sticla si a formei sale circulare, iar drapajele dau o nota de eleganta.

De la aparitia locatiilor de nunta tip ballroom in Bucuresti, nunta ca-n povesti a devenit mai mult decat o simpla vorba, iar visul unei mirese de a se simti ca o printesa in ziua nuntii a devenit o realitate.

Twilight Events va propune o locatie de nunta ca-n basme: Plaza Ballroom Bucuresti, unde se pot organiza evenimente cu pana la 350 de invitati.

...
Salonul New York

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1)
Situat in partea de nord a capitalei, salonul New York  este locul ideal pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

In salonul New York, nunta ca-n povesti a devenit mai mult decat o simpla vorba, iar visul unei mirese de a se simti ca o printesa in ziua nuntii a devenit o realitate.

Twilight Events va propune o locatie de nunta ca-n basme: Salonul New York este potrivit pentru nuntile de 100-150 persoane.

...
Salonul Darclee

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1)
Twilight Events a ales Salon Darclee pentru organizarea de evenimente deoarece este una din putinele locatii de nunta in Bucuresti care impresioneaza prin farmecul sau original. Este un salon de nunta cochet asa cum sunt multe in Bucuresti, dar se deosebeste prin solutia eleganta si discreta pe care o ofera pentru a imbina fastul nuntilor moderne cu farmecul traditiilor romanesti.

Display-urile cu portul traditional romanesc si alte obiecte traditionale specific romanesti prezente in mod discret in salon, par ferestre spre o alta lume. Ele reprezinta un element de originalitate foarte apreciat de invitatii care provin din alte culturi, dar si un motiv de mandrie pentru romanii care nu si-au uitat originile.

Salonul Darclee este potrivit pentru nuntile de 30-60 persoane.

Categorii
Date de contact
0786386435
Strada Piata Montreal, Nr. 10, sector 1
Distribuie