TUV Austria Romania - Certificare Sisteme de Management, Certificare Personal Bucuresti

Certificari

...
Certificarea Sistemelor de Management

Exista un principiu de baza urmat de fiecare companie, indiferent daca este mare sau mica, locala sau internationala: Calitatea merita intotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil ca pentru succes calitatea este primordiala, in special din perspectiva concurentei la nivel european si a globalizarii progresive. Intrebarea nu este  daca, ci mai degraba cum pot fi pastrate standardele de calitate la un nivel inalt. Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor nationale si internationale joaca un rol important in drumul spre  un " Management Total al Calitatii".

Sistemele de management certificate de TÜV AUSTRIA CERT GmbH:

  • ISO 9001 - Sisteme de management al calitatii
  • ISO 14001 - Sisteme de management de mediu
  • OHSAS 18001 - Sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale
  • ISO 22000 / HACCP - Certificare Sisteme de management al sigurantei alimentelor
  • ISO 27001 - Securitate IT
  • SCC - Safety Certificate Contractor
  • SA 8000:2008 - Responsabilitate Sociala
  • ISO/PAS 28000: Specificatii pentru sisteme de management al securitatii lantului de furnizori
  • EN 13816 - Transport, logistica si servicii. Transport public de calatori.
  • SR EN 15733:2010 - Servicii ale agentilor imobiliari
  • EN 16001:2009 - Sisteme de management al energiei
  • Auditul de Grup

In situatia in care sunteti interesati puteti completa formularul de cerere online sau puteti trimite o cerere de oferta completata pe fax sau pe e-mail.

 

TÜV AUSTRIA ROMANIA Divizia CERT:

Adresa: Calea Plevnei nr.139, Corp C, etaj 1. Sector 6, 060011, Bucuresti,

Romania

Tel.: +4021 315 32 94

Fax: +4021 315 32 96

Email: cert@tuv-austria.ro

...
Certificare Personal

Sudura si lipire Standardele pentru sudura, lipire si alte proceduri similare, precum si standardele armonizate pentru testarea sudurilor si a rosturilor sudate sunt baza pentru aproape toate specificatiile tehnice, testare si proceduri de inspectie  si executie a lucrarilor de constructii metalice. Pentru a asigura calitatea pentru produsele sudate, personalul care efetueaza operatiile de  sudura  si lipire  trebuie sa detina câteva calificari si certificari pe baza standardelor internationale. Urmatoarele standarde sunt aplicabile:

  • EN 287
  • EN ISO 9606 & 15609 pentru instructiunile procedurii de sudura (WPS)
  • EN 13133 pentru instructiunile procedurii de lipire (BPS)

Candidatul pentru meseria de sudor trebuie sa treaca un test practic de îndemânare, care este baza pentru certificare. TÜV AUSTRIA CERT desemnat ca organism  de certificare acreditat utilizeaza institute de testare specializate  sau inspectori calificati pentru acest test. În mod normal, acesta este unul dintre departamentele de inspectie  acreditate ale Grupului TÜV AUSTRIA.

In urma trecerii testelor teoretice vizuale, nedistuctive, distructive (dupa caz) reprezentantul TUV AUSTRIA se asigura de conformitate, cu standardele aplicabile.

Certificarea personalului  de catre TÜV AUSTRIA CERT GmbH

  • Certificarea pentru sudori în conformitate cu Standardul european EN 287-1:2006
  • Certificarea pentru sudori în cupru (aliaje de lipire tari) certificare în conformitate cu Standardul european EN13133:2000
  • Certificarea operatorilor pentru sudura în polietilena de înalta densitate si sudura în polipropilena.

 

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA Divizia CERT 

  Adresa: Calea Plevnei nr.139, Corp C, etaj 1. Sector 6, 060011, Bucuresti, România

Tel.: +4021 315 32 94 - 200

Fax: +4021 315 32 96

Email: test@tuv-austria.ro

...
Certificare Produs

ertificarea de produs inseamna atestarea conformitatii de catre un organism  de certificare impartial.  Certificatul TÜV AUSTRIA produce incredere si este o dovada obiectiva a calitatii  produselor. Toate tipurile de produse si bunuri, precum si procesele si serviciile pot fi certificate. Certificarea consta in pre-evaluare si evaluari periodice programate pentru a asigura continua respectare a cerintelor definite ale produsului.

Dovada certificarii Produselor marcate TÜV AUSTRIA li se acorda mai multa atentie. Decizia pentru certificare reflecta increderea producatorului in produsele sale. Un certificat TÜV AUSTRIA este emis ca dovada a certificarii reusite. In plus, logo-ul TÜV AUSTRIA poate fi afisat  chiar pe produs si de utilizat de asemenea pentru  promotii comerciale. Mai mult, produsele certificate sunt listate in anuarul public TÜV AUSTRIA.

Beneficiu suplimentar Un logo TÜV AUSTRIA inseamna incredere  si este o dovada obiectiva a calitatii  produsului. Dovada certificarii TÜV AUSTRIA este o informatie clara si compacta pentru toti consumatorii.

Produsele certificate TÜV AUSTRIA au un avantaj competitiv extins. Acceptarea la nivel mondial a dovezii certificatului TÜV AUSTRIA este garantata de cooperarea intensa cu autoritatile, fabricile, comitetele pentru standarde si institutiile de cercetare.

Rezultatul: Calitate, fiabilitate si o noua dimensiune a eficientei economice.

 

TÜV AUSTRIA ROMANIA Divizia CERT 

Adresa: Calea Plevnei nr.139, Corp C, etaj 1. Sector 6, 060011, Bucuresti, Romania

Tel.: +4021 315 32 94 - 300

Fax: +4021 315 32 96

Email: cert@tuv-austria.ro

Categorii
Date de contact
0213153295
Calea Plevnei, nr. 139 B, Corp A, Sector 6,
Distribuie