Transport bagaje Bucuresti

Transport de bagaje oriunde in tara

...
Transport de bagaje ieftin, oriunde in tara

Garantam cel mai mic pret, indiferent de distanta sau cantitate. Nu este o strategie de marketing pentru a atrage clienti, este un serviciu de transport in regim de grupaj. Daca nu sunteti presati de timp, va transportam noi bagajele, la un pret redus, la o data stabilita din timp. In acest fel, preturile sunt foarte mici comparativ cu al unui transport obisnuit.

Nu trebuie decat sa ne sunati la numarul 0737 609 609, sa ne comunicati adresa si localitatea de unde se incarca bagajele, adresa unde doriti sa fie livrate si un interval in care putem efectua transportul.

Pretul se va comunica telefonic si garantam ca nu va fi modificat la momentul transportului. Ceea ce ne deosebeste de celelalte firme din domeniu este promptitudinea de care dam dovada, seriozitatea si profesionalismul.

 

 Transportul de bagaje se realizeaza cu autoutilitare de 3,5Tone, cu volum util de pina la 24m³ cu care putem transporta pina la 2 Tone la un singur transport.

Autoutilitarele sunt noi, curate si echipate corespunzator pentru ca bagajele transportate sa fie bine ancorate pe toata durata transportului. De asemenea, avem incheiate polite de asigurare de 50.000Euro cu cele mai serioase firme de asigurari din tara. Cu alte cuvinte, bagajele dvs. sunt asigurate pe toata durata transportului, indiferent de cantitate sau valoare.

Categorii
Date de contact
0737609609
Bulevardul Marasti, Nr.14, Sector 1, Bucuresti
Distribuie