Total Asig Broker Asigurare-Reasigurare

Servicii

...
Consultanta de specialitate

Consultanta de specialitate

TOTAL ASIG BROKER va pune la dispozitie informatii de actualitate privind cele mai potrivite produse existente pe piata de asigurari. Echipa noastra de profesionisti analizeaza cerintele si necesitatile clientului in functie de conditiile de risc si recomanda solutii profesioniste. De asemenea punem la dispozitia asiguratului informatii cu privire la continutul conditiilor de asigurare pentru fiecare categorie de bun asigurat. 

...
Intermedierea contractelor de asigurare

Intermedierea contractelor de asigurare

Colaboram cu cele mai cunoscute societati de asigurare, avand incheiate contracte de intermediere cu acestea, societati care se regasesc in top 10. Portofoliul nostru de clienti cat si volumul de activitate desfasurat ne permite o negociere eficienta a cotatiilor si coordonatelor contractelor cu asiguratorii in interesul clientului. Societatea noastra reprezinta interesele clientilor sai in relatia cu asiguratorii, atat in alegerea contractelor de asigurare cat si in procesul de lichidare a daunelor. 

...
Gestionarea contractelor de asigurare

Gestionarea contractelor de asigurare

Dispunem de o baza de date special creata pentru administratea eficienta a contractelor de asigurare. Pe intreaga perioada de desfasurare a contractelor de asigurare intermediate de catre societatea noastra acordam clientilor nostri servicii de asistenta ce constau in informarea periodica cu privire la situatia ratelor sau a politelor scadente, coordonatele necesare efectuarii platilor sau orice alte informatii in vederea derularii in bune conditii a contractelor de asigurare.

Categorii
Date de contact
0726977966; 0758.01.99.77
Str. Budila Nr 9, Sector 2, Bucuresti
Distribuie