Top Wood - Showroom parchet, usi, covoare si mochete, Bucuresti

Parchet

...
Parchet laminat

Parchet laminat Egger
Egger produce pardoseli laminate de peste 20 ani si este unul dintre furnizorii de top de pardoseli laminate de înalta calitate din Europa.

Alegând o pardoseala laminata Egger, veti avea o pardoseala foarte atragatoare din punct de vedere vizual si care tine pasul cu noile tendinte.

Cu parchetul Egger, veti beneficia de pardoseli realizate din materiale sanatoase pentru locuinta dumneavoastra, o solutie optima si rentabila, cu instalare facila datorita sistemului de îmbinare

...
Parchet dublu stratificat

Parchet dublu stratificat Bauwerk
Bauwerk, unul dintre producatorii de parchet lideri în piata din Europa, ofera o gama inovativa, ce are ca scop o viata sanatoasa si constiinta designului spatiului de traire personal.

Calitatea Bauwerk este la cele mai înalte standarde fiind bazata pe cei 4 stâlpi: Dezvoltare, Productie, Servicii si Intalare. Folosind acest sistem, garantam calitate de top în orice stadiu de productie.

...
Parchet triplu stratificat

Parchet triplu stratificat Kährs - Colectia ID
Noua colectie este reprezentata de o line moderna pe un model clasic. Cu un tip de constructie ingenios, acestea se instaleaza rapid si usor. Designul cu marginile bizotate, combinat cu variatiile de culori naturale si cu suprafetele periate, creaza o imagine izbitoare