Thermostahl Romania - Cazane, seminee, sisteme solare, Bucuresti

Cazane cu functionare pe biomasa

...
Cazan cu functionare pe pellet-biomasa si lemne

ECOBIO - Cazan cu functionare pe pellet-biomasa si lemne25 - 100 kW

ECOBIO este un cazan policombustibil automat, proiectat pentru functionare cu pellet, carbune, sâmburi de masline, cereale precum si cu lemne -încarcare manuala. Arzatorul are o constructie speciala, oferind protectie împotriva aprinderii silozului.

Combustibilul este transportat cu un snec, angrenat de un motoreductor. Aerul pentru ardere este asigurat de un ventilator. Combustibilul se încarca în silozul de mare capacitate, oferind autonomie de 3 pâna la 5 zile.

Cazanul este echipat cu panou de comanda digital, cu interfata grafica usor de utilizat, care poate comanda pompa de circulatie si pompa de boiler apa calda. Optional, cazanul poate fi echipat cu sistem de aprindere automata pellet (versiune ECOBIO-R) si serpentina de protectie demontabila.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

  Cazan policombustibil: functionare automata cu pellet-biomasa, încarcare manuala lemn

  Camera de ardere mare, ofera volum mare pentru încarcare lemne

 Trei drumuri de fum pentru eficienta ridicata si dimensiuni reduse

 Arzator performant pentru multiple tipuri de combustibil

 Trei sisteme de siguranta împotriva aprinderii silozului

 Eficienta ridicata >88%

 Schimbator de caldura cu tevi

 Gratar aditional pentru alimentare manuala cu lemne

 Panou de comanda digital cu interfata usor de utilizat

 Control pompa de încalzire si pompa apa calda

 Modulare putere ventilator

 Semnal alarma la supraîncalzire

 Control inteligent de la distanta

...
Cazan policombustibil cu biomasa

 Combustibili

Pellet

Carbuni

Agropellet

Cereale

Coji fructe

Sâmburi

Lemn

Brichete

MCL-BIO - Cazan policombustibil cu biomasa116 - 1.046 kW

MCL BIO este un cazan policombustibil automat, proiectat pentru functionare cu pellet, carbune, sâmburi de masline, cereale precum si cu lemne -încarcare manuala, destinat aplicatiilor industriale (116-1.162 kW). Datorita designului special, poate functiona cu multiple tipuri de combustibil, fara a necesita modificari la cazan.

Cazanul este echipat cu trei usi: usa de sus pentru curatare schimbator de caldura, usa de mijloc pentru încarcare manuala cu combustibil si usa de jos pentru îndepartare cenusa. Pe usa de mijloc este pozitionata o flansa de inspectie, care se poate utiliza pentru montarea unui arzator pe combustibil gazos sau lichid, ca si solutie alternativa sau de urgenta.

Gratarul pentru lemne este format din tevi racite cu apa pentru eficienta maxima. Cazanul este echipat cu ventilator modulant si panou de comanda digital asigurând multiple functii de automatizare a cazanului si a instalatiei. Optional cazanul poate fi echipt cu sistem de aprindere automata (versiune MCL-BIO-R).