Terral Exim, Bucuresti - Compartimentari spatii si amenajari interioare

Compartimentari birouri

...
Compartimentari tip "office cubicle"

Compartimentarile de birouri permit amenajarea rapida, moderna si confortabila a birourilor dumneavoastra, prin utilizarea unei solutii moderne, practice si fiabile.Oferim bine-cunoscutele compartimentari tip „office cubicle” care au marele avantaj al adaptabilitatii la noi configuratii; compartimentarile amovibile tip CLIPSOPLAQUE si CLIPSARMONIE imprima un plus de eleganta zonelor cu destinatie VIP, salilor de intalniri si conferinte; solutia MONOBLOC este practica, economica, dar si eleganta si este ideala pentru birouri si zone aglomerate, precum si pentru amenajari industriale.

Compartimentarile tip "office cubicle" permit compartimentarea spatiului biroului, crearea unui spatiu linistit pentru pauza de cafea, pentru calculatoare, etc.

 

Compartimentarile tip "office cubicle" au un design si o finisare variata. Accesoriile, culorile dar si diferitele tipuri de compartimentari presupun o flexibilitate maxima, adaptandu-se fiecarui interior.

 

Aceste compartimentari sunt foarte flexibile si special conceput pentru a satisface cerintele unui mediu de lucru deschis.Estetica simpla a partitiilor ofera solutii practice pentru compartimentarea spatiului dumneavoastra de lucru.Varietatea culorilor va permite sa imprimati o nota personala designului si sa alegeti nuantele care completeaza cel mai bine mobilierul deja existent.

 

TERRAL monteaza pereti pentru compartimentarile interioare urmarind doua obiective principale:

- montarea rapida si curata;

- posibilitatea "redesenarii" configuratiei compartimentarii initiale, peretii fiind amovibili sau demontabili.

 

Panourile au inaltimi intre 1250-1600 mm si sunt echipate cu suruburi de reglaj al planeitatii sau cu picioare stabilizatoare.Materialul fono-absorbant utilizat diminueaza zgomotul, dand posibilitatea lucrului in echipa.Asamblarea se face pornindu-se de la o axa multidirectionala in care se pot monta pana la patru panouri. Acest sistem da posibilitatea pozitionarii a doua panouri la un unghi variabil, cuprins intre 75° si 285°.

 

Panourile pot fi pline, partial vitrate sau vitrate in totalitate.

 

Panourile vitrate pot avea un singur rand de geamuri (simplu vitraj) - montate central pe grosimea peretelui sau aliniate la fata exterioara a peretelui - sau doua geamuri (dublu vitraj) - cele doua foi de geam aliniate la fata exterioara a peretelui. In acest fel este posibila montarea de jaluzele incorporate, comandate din exterior.

Cu tipurile constructive pe care vi le punem la dispozitie, putem raspunde la toate cerintele privind organizarea rapida, moderna si estetica a interioarelor.

 

...
Compartimentari compozite amovibile

Compartimentarile compozite amovibile confera un aspect original birourilor dumneavoastra. Se preteaza perfect amenajarii birourilor manageriale, a salilor de intalniri si a zonelor VIP.

Sistemul de izolare fonica precum si design-ul etalat de produsele compozite amovibile, urmareste ultimele tendinte in domeniu, ceea ce presupune suprafete netede, rotunjite ce ingreuneaza depunerea prafului.Poate fi folosit atat cu panouri special proiectate cat si cu alte tipuri de compartimentari existente. De asemenea, confera o nota de intimitate unui birou modern, construit in intregime din aluminiu si sticla.Un alt avantaj il constituie posibilitatea montarii si mascarii cablurilor electrice si telefonice, precum si stabilirea prizelor in locuri convenabile.

TERRAL va pune la dispozitie doua tipuri de compartimentari  compozite amovibile :

- Clipsoplaque

- Clipsarmonie

 

Peretii Clipsoplaque

 

Caracteristici:

 - grosime totala - 79 mm;

- osatura din profile de aluminiu vopsite in culori RAL sau CLIPS;

- se compun din doua panouri de rigips, grosime 12 mm, finisate cu tapet PVC intr-o gama variata de culori si modele sau doua panouri din PAL melaminat, montate pe osatura de aluminiu;

- izolatie termica si fonica - vata minerala.

 

Peretii Clipsarmonie

 

Caracteristici:

- grosime 50 sau 70 mm;

- panourile sunt pline, realizate din lemn aglomerat si melaminate;

- se monteaza in profile de aluminiu de sus in jos;

- pe verticala,  peretelui - sau doua geamuri (dublu vitraj) - cele doua foi de geam aliniate la fata exterioara a peretelui. In acest fel este posibila montarea de jaluzele incorporate, comandate din exterior.

Panourile au o inaltime de 600, 900 sau 1200 mm, si inaltimi pana la 3000 mm.

Cu tipurile constructive pe care vi le punem la dispozitie, putem raspunde la toate cerintele privind organizarea rapida, moderna si estetica a interioarelor.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

...
Compartimentari Monobloc

Compartimentarile Monobloc permit o organizare eficienta a spatiului dumneavoastra. Aceste compartimentari permit integrarea de panouri sau usi, cu posibilitatea "redesenarii" configuratiei initiale, peretii fiind amovabili sau demontabili.Multiplele finisaje va permit sa creati un mediu placut si confortabil la birou.

De asemenea, aceste compartimentari sunt ideale pentru amenajari industriale (delimitarea spatiilor de birouri intr-o hala), pentru construirea de standuri in mgazine si expozitii.

 

TERRAL va ofera urmatoarele tipuri de compartimentari Monobloc:

- Clipsomodule

- Clipsobloc

- Clipsoflam

- Clipsofeu

 

 

Compartimentari Clipsomodule  Caracteristici:

- compartimentari realizate din panouri MDF cu goluri tubulare (pentru trasee cabluri), cu finisaj tapet PVC;

- grosime panou - 50 mm; inaltimea maxima a panourilor - 3000 mm;

 

Compartimentari Clipsobloc Caracteristici:

- compartimentari realizate din panouri MDF cu finisaj tapet PVC si izolatie din vata minerala

 - grosime panou - 50 mm; inaltimea maxima a panourilor - 3000 mm;

 Compartimentari Clipsoflam Caracteristici:

- grosime totala - 50 mm;

- panouri formate din placi de rigips armat cu fibra de celuloza, montate pe un cadru de lemn gros de 30 mm; panourile sunt hidrofuge;

- finisajul este cu melamina sau tesatura din fibra de sticla; panourile se livreaza gata finisate;

- rezistenta la foc - 30 de minute

 

 

Compartimentari Clipsofeu 50 Caracteristici:

- grosime totala - 50 mm;

- panouri formate din placi de rigips armat cu fibra de celuloza, montate prin lipire pe un panou central MDF; 

- rezistenta la foc - o ora

 

 

TERRAL monteaza pereti pentru compartimentarile interioare urmarind doua obiective principale:

- montarea rapida si curata;

- posibilitatea "redesenarii" configuratiei compartimentarii initiale, peretii fiind amovibili sau demontabili.

 

Livrarea se face in kit-uri (panouri, profile, organe de asamblare, garnituri, plinte). Partile vitrate, tocurile usilor si usile sunt realizate, intr-un mod unitar cu restul panoului, din profile de aluminiu specifice.Panourile si usile pot fi pline, partial vitrate sau vitrate in totalitate. Panourile vitrate pot avea un singur rand de geamuri (simplu vitraj) - montate central pe grosimea peretelui sau aliniate la fata exterioara a peretelui - sau doua geamuri (dublu vitraj) - cele doua foi de geam aliniate la fata exterioara a peretelui. In acest fel este posibila montarea de jaluzele incorporate, comandate din exterior.Panourile au o inaltime de 600, 900 sau 1200 mm, si inaltimi pana la 3000 mm.Cu tipurile constructive pe care vi le punem la dispozitie, putem raspunde la toate cerintele privind organizarea rapida, moderna si estetica a interioarelor.

Categorii
Date de contact
0213237831; 0722585890; Fax:0213237831
Valeriu Braniste, Nr.56, Sector 3, Bucuresti
Distribuie