Terra Constructii - Scari interioare si exterioare din lemn si metal, Bucuresti

Servicii Terra Constructi

...
Servicii Terra Constructi

Terra Constructii executa o gama diversa de scari interioare si exterioare oferind servicii profesionale.

  • Consultanta tehnicade specialitatePersonalul nostru, bine pregatit, va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie tehnica pentru scara dumneavoastra.
  • Proiectare grafica 3dScarile la comanda trebuie proiectate in cele mai mici detalii , de accea profesionistii nostrii utilizeaza programe soft in vizualizare 3d, folosind dimensiunile de gabarit al spatiului unde va fi montata scara , rezultand un proiect potrivit cerintelor.
  • MasuratoriReprezentantii nostrii vor face masuratorile necesare intocmirii proiectului pentru scara ce urmeaza a fi realizata.
  • Executie la cele mai inalte standardeScarile vor fi executate in fabrica Terra Constructii din materile de buna calitate si cu cele mai performate utilaje in domeniu.
  • Montaj de specialitateSpecialistii nostrii asigura montajul scarilor la cheie astfel incat sa rezulte un produs de calitate.
  • Service specializat in sipost garantieTerra Constructii intervine prompt pentru remediererea eventualelor probleme in garantie si post garantie.
  • TransportTransportul este asigurat de catre producator fara costuri suplimentare.

Servicii Terra Constructii

Timpul de executie variaza de la model la model, in functie de complexitate.Producem si dupa modele oferite de dumneavoastra. Asiguram montaj gratuit. In momentul in care ne contactati, fie ca este nevoie de masuratori, fie ca doriti mai multe detalii, un agent al nostru va lua legatura cu dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii tehnice despre configurarea unei scari va rugam sa ne contactati.